Ultima oră

Miresele lunii septembrie au fost dansate simbata seara

Ziarul de Vrancea
27 sep 2010 8440 vizualizări
Familiile Diaconu si Dinuta s-au incuscrit pentru fericirea copiilor u la alte doua nunti, familiile Dan si Malureanu si-au nasit vechi prieteni

Lumea buna a Focsaniului s-a impartit simbata seara intre trei petreceri cu staif, unde nu s-a facut deloc economie de eleganta si buna dispozitie. Ana Maria Diaconu, fiica lui Emilian Diaconu, consilier judetean PDL, si a Victoriei Diaconu, directorul de la Inspectoratul Teritorial de Munca, a fost condusa in fata ofiterului de stare civila de catre Andrei Valentin Dinuta, un tinar de 34 de ani, care i-a furat inima in urma cu mai multi ani, iar in aceasta toamna i-a cerut si mina. Unicul fiu al oamenilor de afaceri Rodica si Petre Dinuta, administratorii de la Comat SA, se iubeste de mai multi ani cu Ana Maria Diaconu. Cei doi lucreaza in Bucuresti, in lumea afacerilor, ea ca arhitect, el ca economist. Ana Maria si Andrei vor imbraca tinutele de gala si simbata viitoare, la o nunta care se anunta fastuoasa, organizata la hotelul Alpin din Sinaia. Petrecerea de simbata seara, de la restaurantul Intim, care a urmat cununiei civile, a fost doar avanpremiera regalului care se anunta in statiunea de pe Valea Prahovei. Nasii tinerei perechi sint niste prieteni foarte apropiati, focsanenii Raluca si Adrian Milea. Tot simbata seara, consilierul local PDL Mugurel Malureanu si sotia sa Dana au fost pentru a treia oara nasi in ultimul an. Dana si Mugurel, alaturi de baietelul lor Alexandu, de aproape 4 ani, i-au condus la altar pe Bogdan Alexandru Dumitru si pe mireasa sa Andreea Anton, o pereche care stie ce vrea de la viata. Cei doi tineri locuiesc si muncesc la Londra, insa au venit sa se casatoreasca acasa, asa cum cere traditia noastra. Mirele a fost coleg de clasa si prieten foarte bun cu cel care i-a devenit nas inca din clasa intii, asa ca nasirea cuplului a venit ca o continuare fireasca a relatiei. Tot simbata seara, fostul prefect Raluca Dan, in prezent secretar al judetului, si sotul sau, avocatul Adrian Dan, au condus la altar cea de-a saptea pereche de fini. Carmen Lorena Bengus si Gabriel Raneti s-au cununat civil in toamna anului trecut, insa au aminat petrecerea de nunta pentru aceasta toamna. Simbata seara, ei au petrecut pina in zori impreuna cu prietenii si rudele la restaurantul pe care il detin in Focsani. Dupa cum ne-au soptit surse de la fata locului, mirii frumosi si distractivi, bucatele alese si muzica buna au fost ingredientele unor nunti reusite, unde toata lumea s-a simtit la superlativ. Tuturor perechilor le dorim Casa de piatra! (Z. V.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739412 zile, 11 ore, 29 minute, 26 secunde
i sa fiti fericiti si sa va bucurati de fetita voastra!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.