Ultima oră

Info-pol

Ziarul de Vrancea
25 sep 2010 565 vizualizări
Stiri pe scurt

Adolescent lovit pe trecere


Un adolescent din comuna Dumbraveni a fost victima unui accident rutier produs pe E 85. Politistii au stabilit ca Iulian N., 33 ani, din comuna buzoiana Balta Alba, aflat la volanul unei Dacii, l-a accidentat usor pe baiatul de 13 ani, care se angajase in traversarea strazii pe marcajul pietonal. Soferul a ramas fara permis de conducere. (D. C.)


Paltin: Tinar intoxicat cu ciuperci


Un tinar de 20 ani din Paltin a fost adus la Spitalul din Focsani dupa ce a mincat ciuperci otravitoare. Tinarul, care sufera de retard mintal, a fost internat cu diagnosticul de intoxicatie acuta ciuperci, dar nu a putut sa le dea prea multe detalii doctorilor, din cauza afectiunii. Pacientul a ramas in sectia de interne, unde se afla sub supraveghere medicala. (R. M.)


L-a bagat in spital cu Dacia Papuc


Un tinar din localitatea Timboiesti a fost trimis in judecata pentru ca a accidentat o persoana cu oglinda Daciei Papuc pe care o conducea. Ionel Gilca, in virsta de 25 ani, a lovit in comuna Slobozia Bradului o persoana care are o infirmitate permanenta. Victima a ajuns la spital cu multiple leziuni si a avut nevoie de 45-50 de zile de ingrijiri medicale. Acesta din urma a cerut 10.000 de lei despagubiri pentru a se impaca, insa ulterior a revenit la suma si si-a extins pretentiile. Ionel Gilca nu a avut suma necesara astfel ca victima a depus plingere la Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea. (D. G.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.