Ultima oră

Drogurile de la Timboiesti au fost ingropate

Eduard Popescu
16 sep 2010 603 vizualizări
Inculpata Geanina Adriana Vasile a marturisit ieri ca drogurile au fost dezgropate din apropierea Popasului Timboiesti

Cei trei traficanti de droguri de la Popasul Timboiesti au fost audiati ieri la Tribunalul Vrancea. Ionel Iancu, Ionel Chiriac, 36 de ani ambii, si Geanina Adriana Vasile, 22 ani, au fost arestati pentru 29 de zile in urma unui flagrant organizat in data de 3 iunie 2010. Asupra lor s-a gasit cantitatea de 85 de grame de hasis pe care voiau sa o valorifice. Gruparea este mai mare, stupefiantele fiind trimise initial Geaninei de un alt barbat din Italia, Nelu Plugaru. "Pachetul mi-a fost trimis de Nelu Plugaru pentru Ionel Iancu prin cei care fac curse de Italia. Nu stiu de citi bani era vorba, dar am auzit ca acel client voia sa cumpere pentru 300 de euro, bani pe care urma sa-i trimita Ionel Iancu in Italia. Pachetul cu droguri a stat la mine pina in ziua de 3 iunie, cind l-a ingropat Iancu in apropierea Popasului de la Timboiesti si apoi l-a luat Ionel Chiriac", a marturisit ieri Geanina Adriana Vasile din Rimnicu Sarat. Ea a povestit cum a fost luata de acasa de Ionel Iancu in noaptea de 19-20 aprilie si impreuna au mers la un bar din Focsani unde i-au dat droguri "de proba" patronului. Dupa care, in data flagrantului, 3 iunie, cei trei inculpati impreuna cu un anume Gigi s-au deplasat la Popasul Timboiesti unde urmareau valorificarea drogurilor. Se pare ca Iancu a ingropat pachetul in zona dupa care le-a transmis prin sms sa-l dezgroape, moment in care au fost prinsi in flagrant. Drogurile au fost gasite asupra lui Chiriac, alaturi de el fiind Geanina. Declaratiile celor trei sint total diferite, initial cei doi declarind ca nu o cunosc pe fata, astfel ca munca judecatorului este cu atit mai grea. Pina in prezent se stie ca traficantii din Slobozia Bradului urmau sa primesca si droguri mai grele daca faceau treaba buna. (Eduard POPESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.