Ultima oră

MEDIA PUBLICITATE: Turcescu va face emisiunea 100% la B1 TV.

Ziarul de Vrancea
13 sep 2010 505 vizualizări
"Voi avea libertate totala in ceea ce priveste invitatii, temele si maniera de realizare a emisiunii"

​ Jurnalistul Robert Turcescu va realiza, din aceasta toamna, emisiunea 100% la B1 TV, pe baza unui contract semnat intre casa lui de productie si firma care detine pachetul majoritar la postul TV, a spus el, luni pentru HotNews.ro.


El a spus ca "100% este un brand pe care eu l-am lansat in 2003, nu are legatura cu Realitatea TV decat in masura in care a inceput acolo. Nici nu cred ca vor exista obiectii din partea celor de la Realitatea. De altfel, 100% nu este o expresie atat de incarcata de originalitate incat sa existe discutii".


A scris initial despre semnarea acestui contract Reporter Virtual.


Potrivit jurnalistului, care a parasit, in august, Realitatea Media si conducerea postului de radio Realitatea FM, emisiunea "100% cu Robert Turcescu" va fi difuzata de luni pana joi, intre orele 20.00-21.00. "Sper ca spre sfarsitul lunii detaliile tehnice sa fie finalizate", asa incat emisiunea sa poata incepe, a spus el.


Turcescu a precizat ca in contract "exista doua articole la care am tinut si care vizeaza deplina libertate editoriala a acestui produs". El a spus ca din acest punct de vedere nu au existat obiectii din partea televiziunii, pe cand "la celelalte am vazut, sa zicem asa, unele ridicari de spranceana". El spune ca va avea "libertate totala in ceea ce priveste invitatii, temele abordate si maniera de realizare a emisiunii".


In privinta alegerii B1, el a spus:


* "Hai sa ne gandim asa. Cand eram la Realitatea nu era bine ca eram la televiziunea lui Vantu. Daca m-as fi dus la Antena 3, nu era bine pentru ca as fi fost considerat tradator, as fi trecut in barca lui Voiculescu. (...) La TVR, in primavara (cand numele lui a fost vehiculat pentru postul de presedinte-director general pentru o perioada de interimat - n.r.), daca ma duceam, nu era bine ca era o sinecura, se zicea ca astfel as fi fost rasplatit pentru servicii pe care le-as fi facut. Ceea ce pot sa le spun telespectatorilor e ca pe mine ma intereseaza un loc unde sa-mi fac meseria in deplina libertate editoriala".

* B1 TV "e un loc in care consider ca am avut o discutie civilizata cu actionarul Bobby Paunescu si consider ca putem face treaba foarte bine impreuna".





de C.I. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.