Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
7 sep 2010 530 vizualizări
48 de vrinceni au intrat la Scoala de Politie

48 de tineri din Vrancea au fost declarati admisi la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Cimpina, din cei 293 de candidati vrinceni care au participat la concurs. Acestia au reusit sa promoveze dupa ce au trecut de testul psihologic, de verificarea aptitudinilor fizice si de examenul scris, care consta intr-un test-grila de verificare a cunostintelor de limba romana si o limba straina de circulatie internationala. Ultima medie de intrare a fost 56, in conditiile in care pentru un loc au concurat 3,41 candidati. Pentru cele 1.404 locuri scoase la concurs, din care 20 destinate rromilor, au putut opta baietii si fetele cu virsta de maxim 27 de ani. Pentru Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj Napoca au existat trei candidati din judet dar nici unul dintre acestia nu a fost declarat "admis". (R. M.)


Rablele Politiei nu au cautare


Nici o firma nu s-a inscris la recenta licitatie organizata de politia vrinceana pentru vinzarea pieselor de schimb de la masinile vechi, scoase din uz. In aceste conditii, licitatia cu strigare care ar fi trebuit sa se desfasoare a fost anulata. Pe 14 septembrie se va incerca din nou vinzarea pieselor auto. Va fi ultima incercare a Politiei de a scapa de aceste piese. Ce nu se va vinde in urma licitatiilor urmeaza sa fie date, cu titlu gratuit, catre primarii sau biserici. Daca nici in acest caz nu vor fi distribuite toate piesele, atunci acestea vor fi trimise alaturi de caroserii la casat, la un centru de colectare a materialelor refolosibile. Banii care se vor obtine in urma licitatiilor se vor vira la bugetul de stat. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.