Ultima oră

Lucrarile la calea ferata de la Tisita trimit soferii pe variante ocolitoare

Gabriel Sava
4 aug 2010 1341 vizualizări
Reparatiile vor dura pina vineri, la orele 20.00, traficul fiind deviat de ieri dimineata

Surprize mari pentru soferii care doreau ieri dimineata sa treaca pasajul de cale ferata din punctul rutier Tisita aflat pe DN2L spre Panciu. Doua indicatoare cu semnificatia "Accesul interzis" erau montate pe ambele parti ale caii ferate iar vehiculele venite dinspre Panciu au fost obligate ori sa se intoarca pentru a merge prin Tifesti-Bolotesti ori prin Panciu - Haret sau sa treaca o proba reala de off-road, de circa un kilometru, pe linga calea ferata, drum numit si "drumul hotilor". Un reprezentant al sectiei CFR L4 Focsani a precizat ca lucrarea a fost anuntata si in mass media si consta in inlocuirea mai multor traverse si a unei portiuni de sina de cale ferata. "Se lucreaza pina vineri, am facut deja devierea circulatiei prin Satu Nou- Tifesti- Bolotesti", a precizat reprezentantul CFR Focsani. Panourile care ar fi trebuit sa anunte devierea circulatiei din Satu Nou nu fusesera inca montate asa ca multi soferi care au ajuns in Tisita au fost nevoiti sa ocoleasca pe un drum de pamint de circa un kilometru, cu gropi si balti. "Avem o solicitare depusa pentru devierea circulatiei pe doua variante ocolitoare, respectiv pe DJ 205E (Panciu- Haret) respectiv pe DJ 205B (Satu Nou-Tifesti-Bolotesti) pina vineri", a declarat comisarul sef Viorel Gheorghe, seful Politiei Rutiere Vrancea. Acesta a precizat ca in cursul zilei de ieri au fost montate si indicatoarele care avertizeaza restrictiile de circulatie. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.