Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
30 iul 2010 495 vizualizări
Sectia de neurologie se muta in spital

Sectia de neurologie de la spital se va muta saptamina viitoare in cladirea Spitalului Judetean. In acest moment, sectia functioneaza separat, pe strada Duiliu Zamfirescu din Focsani. "Sectia de neurologie va functiona in cadrul Spitalului Judetan, la etajul trei. Mai multe compartimente s-au comasat, astfel incit a fost creat spatiul necesar si pentru aceasta sectie exterioara. Spatiul unde functiona sectia de neurologie apartine Consiliului Judetean, care va decide ce se va intimpla cu acesta", ne-a spus Alina Pelin, ofiterul de presa al Spitalului Judetean. Aceasta este a doua sectie exterioara care isi schimba locatia, dupa ce la finalul anului 2009, sectia de Boli Infectioase din cadrul Spitalului Judetean Vrancea s-a mutat in noua cladire construita vis-a-vis de Statia de Ambulanta Vrancea. Noua locatie este compartimentata mult mai bine, dupa cum considera personalul sanitar care lucreaza acolo. (Dan CHIRIAC)


Fane Popa, sef la Piata cu patalama


Noul sef de la Administratia Pietelor din subordinea Primariei Focsani, Fane Popa, a fost prezentat ieri oamenilor din subordine. Anuntul a fost facut in cadrul unei intilniri, de la 15.30, la sediul municipalitatii. Viceprimarul Focsanilor, Vasile Dobre, cel care are in subordine activitatea de la tarabe, ii si creioneaza directia noului director: "mai putin in birou si mai mult printre comercianti!". "Il vom numi astazi (n.r. ieri) si il vom prezenta angajatilor. Noi ii uram spor la treaba. Cind am preluat activitatea la Piete, incasarile erau foarte mici, din diferite motive, iar acest lucru a inceput sa se schimbe si aceasta este directia de urmat. De miine (n.r azi) va intra in piine si va fi in mijlocul comerciantilor. Pentru ca locul acolo este, nu este post de contabil sa stea in birou", ne-a declarat Vasile Dobre, viceprimarul municipiului Focsani. (I. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.