Ultima oră

Locuri de munca in confectii si pe criza

Oana Olaru
22 iul 2010 756 vizualizări
Vrincenii pot opta si pentru unul din cele 200 de locuri pentru asistenti medicali in Malta

Pentru saptamina 21 - 28 iulie, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vrancea pune la dispozitia somerilor un numar total de 228 de locuri de munca. Cele mai multe job-uri sint in domeniul confectiilor, 165 de posturi de confectioner- asamblor articole din textile si 23 de locuri pentru muncitori necalificati. Pentru "musculosi" sunt puse la dispozitie 15 job-uri ca agent de interventie paza si ordine, iubitorilor de dans le sint oferite opt locuri, instrumentistilor sase, iar cinci posturi sint pentru muncitori necalificati in industria produselor solide si semisolide. Sint disponibile si doua locuri ca solist vocal si cite unul pentru inginer electrotehnist, pavator si secretara. In alte orase ale tarii sint oferite trei locuri de munca pofticiosilor bucatari. Scaderile in vinzari pagubesc angajatorii, acestia oferind cite un singur job de agent comercial si achizitii, referent de comert extern, asistent manager. Si pentru a obtine un post ca manager de resurse umane, sofer de camioane, technician de utilaze,caraus, templar mecanic la rindeluit trebuie sa fii o persoana foarte bine pregatita, cite un singur post pentru fiecare fiind pus in joc. Intrarea in Uniunea Europeana ne permite sa accedem si la locuri de munca in strainatate. Malta se numara printre putinele tari care mai pun la bataie un numar semnificativ de job-uri. Aceasta de exemplu ofera 200 de locuri pentru asistenti medicali, 20 de locuri ca farmacist, noua locuri pentru ingineri mecanici si cite unu ca patiser, cantaragiu si caraus. Si Cipru dispune de patru locuri libere ca muncitor in brutarie, Marea Britanie de trei job-uri ca asistent social, iar Suedia cauta un singur medic chirurg. Mult sub Malta se afla Spania, care afectata de criza nu ofera decit un singur job, inginer. De asemnea Danemarca vizeaza un medic specialist radiolog si un bucatar, iar Slovacia necesita o ospatarita. Pentru a consulta oferta completa a locurilor de munca puteti merge la sediul AJOFM, de pe B-dul Unirii, nr. 53A. (Oana OLARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.