Ultima oră

LIFE:Eros Ramazzotti, in concert la Bucuresti

Ziarul de Vrancea
12 iul 2010 531 vizualizări
Eros Ramazzotti a fost intr-un dialog aproape permanent cu publicul in timpul concertului pe care l-a sustinut sambata seara pe stadionul de rugby 'Iolanda Balas Soter' din Capitala multumind in romana si italiana publicului pentru aplauzele care izbucneau atat la inceputul melodiilor cat, si la finalul acestora.


Show-ul, inclus in turneul de promovare a celui mai nou album al artistului, \'Ali e Radici\', a inceput la ora 21,15, pentru a da ocazia publicului să beneficieze in cele mai bune conditii de spectacolul de lumini. Artistul si-a făcut intrarea la cateva secunde de la debutul primei melodii, urcand de sub scenă, cu un lift, in aplauzele si ovatiile publicului. Spectacolul, de aproximativ două ore, a inclus atat melodii de pe albumul \'Ali e Radici\', cat si \'Appunti e Note\', \'Parla con me\', \'L\'Orizzonte\', \'Ali e Radici\', \'Bucaneve\', \'L\'Aurora\', \'Non Possiamo Chiudere gli Occhi\', precum si melodii mai vechi ale artistului. Din 1984, Eros Ramazzotti a lansat peste 15 albume, 35 de single-uri, dintre care majoritatea au ocupat pozitii fruntase in topurile muzicale din intreaga lume. Cantăretul a vandut peste 40 de milioane de albume in 25 de ani de cariera, fiind declarat unul dintre cei mai influenti artisti italieni.


Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.