Ultima oră

POLITICA:Mihaela si Mircea Geoana au promovat pepenii de Dabuleni in Piata Sudului si propun inregistrarea marcii la OSIM

Ziarul de Vrancea
12 iul 2010 551 vizualizări
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, si sotia sa, Mihaela, au participat, duminica, in Piata Sudului din Bucuresti, la o actiune de promovare a produselor agricole din Dabuleni - colegiul pe care fostul lider PSD il reprezinta in Parlamentul Romaniei.


Mircea Geoana a stat de vorba cu producatorii de pepeni, a cumparat un pepene de 8 kilograme si le-a promis comerciantilor ca va face toate demersurile necesare pentru ca marca pepenilor de Dabuleni sa fie inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, potrivit Agerpres.


"As dori sa multumesc gospodarilor de aici din piata Sudului si sa multumesc primarului Sectorului 4, cunoscutul Cristian Popescu-Piedone, pentru faptul ca a raspuns pozitiv solicitarii pe care producatorii din Dabuleni au facut-o pentru a avea un acces intr-o piata mare din Bucuresti pentru a-si vinde direct produsele. Acelasi raspuns pozitiv l-am primit si din partea altor primarii si din alte piete importante din Bucuresti si din tara. Este important ca promovam produse romanesti este important si pentru producatorii din Dabuleni si din toata tara, dar si pentru consumatori, sa incercam sa eliminam intermediarii", le-a spus Mircea Geoana producatorilor imbracati cu tricouri si sepci rosii cu emblema "Dabuleni. Casa pepenilor".


"Incepem sa dam, inclusiv prin aceasta forma de promovare a Asociatiei \'Casa Pepenilor\' din Dabuleni, asociatie de producatori care s-a infiintat in urma cu cativa ani de zile, garantia celor care cumpara ca pot achizitiona un produs autentic romanesc, un produs ca la mama lui, un brand puternic. Faptul ca reprezint in Senatul Romaniei acest colegiu este si o mandrie si un fel de obligatie morala fata de acesti oameni. De aceea, vom continua sa promovam, vom inregistra aceasta marca la OSIM pentru a putea sa dam posibilitatea celor care produc in zona de sud a Olteniei aceste produse minunate sa apara cu mandrie si cu demnitate, la preturi corecte, in fata cumparatorilor din Romania", a adaugat presedintele Senatului.


Mircea Geoana a si cumparat, din Piata Sudului, un pepene de opt kilograme, pe care a refuzat, insa, sa "il incerce", explicand ca alege pepenii "dupa sunet":


"Toate produsele din Dabuleni sunt bune. Eu cred ca ar trebui sa incepem sa cumparam romaneste. In primul rand, sunt si produse bune si mai ieftine si ai garantia faptului ca e un produs natural. Daca am elimina intermediarii, care de fapt jupoaie si producatorii, jupoaie si consumatorul, atunci am putea sa facem un lucru de calitate. Si cred ca trebuie sa facem o promovare mai agresiva a produselor romanesti".


Presedintele Senatului a fost abordat si de oameni care s-au plans de actuala guvernare si de cresterea TVA: "Dati-l jos pe Basescu, pe acest Iuda", le-a replicat el.





de Alina Neagu HotNews.ro



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.