Ultima oră

Mini Stiri

Raluca Manolache
10 iul 2010 703 vizualizări
Hot cu o imaginatie bogata

Politistii din Focsani au reusit sa puna mina pe un barbat de 32 ani, Gheorghita G., care in perioada aprilie "" mai 2010 a savirsit doua infractiuni de furt. Acesta avea ca mod de operare crearea unei stari de confuzie asupra partilor vatamate prin prezentarea unei fapte ireale legate de un accident auto in care ar fi fost implicata o cunostinta. In timp ce explica modul de producere al evenimentului rutier, banditul profita de starea psihologica a interlocutorului si sustragea din buzunarele victimelor diferite obiecte sau sume de bani. Barbatul a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe linga Judecatoria Focsani cu propunere de arestare preventiva. (R. M.)


Si-a dat foc cu un spray si o luminare


Un batrin de 73 ani din Tataranu a ajuns la Spitalul Judetean din Focsani cu arsuri grave de gradul I si II pe fata si miini. Se pare ca omul a incercat sa scape de tintarii din camera si cind a pulverizat spray in camera s-a format o flacara puternica de la o luminare aprinsa. Starea barbatului este stabila dar urmeaza sa mai fie tinut in spital citeva zile. Si o batrina de 82 ani din Focsani a ajuns la spital cu arsuri dupa ce s-a oparit cu apa fiarta. (R. M.)


Nanesti: Calcat de cal la treierat griul


Un batrin de 71 ani din Nanesti a ajuns pe patul de spital dupa ce a fost calcat in picioare de propriul cal. Ionel B., in timp ce se afla pe un teren agricol si treiera griul, a lasat animalul inhamat la caruta, care la un moment dat s-a speriat si a trecut peste acesta. Oamenii legii continua cercetarile in vederea stabilirii modului de producere a incidentului. (R. M.)


Slobozia Bradului: A murit in vie


Un zilier din Rimnicu Sarat a murit in timp ce lucra via in Vrancea. Politistii din Slobozia-Bradului au fost sesizati ca Ionel S., de 46 ani, a decedat in timp ce se afla la munca in via lui Petre I., in virsta de 76 ani, din Coroteni. Cadavrul a fost dus la SML Vrancea pentru efectuarea necropsiei. (R. M.)

50 kg de munitie la Remat

Muncitorii de la sucursala Remat Vrancea au apelat la ajutorul pirotehnistilor dupa ce au descoperit munitii neexplodate printre gramezile de fier vechi. In timp ce sortau fierul vechi, muncitorii au dat peste 4 proiectile explozive de diferite calibre, 76 si 85mm, precum si 50 kg de munitie demontata. Munitia neexplodata a fost ridicata si transportata la depozitul special amenajat unde urmeaza sa fie distrusa. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.