Ultima oră

Alexandru Lefter e oficial sef la ITRSV

Ziarul de Vrancea
26 iun 2010 1386 vizualizări
Din campania sefi care prind radacini ,

Concursul organizat in perioada 14 "" 16 iunie de Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) l-a avut drept cistigator pe Alexandru Lefter. Acesta este oficial pe postul de inspector "" sef al Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si Vinatoare (ITRSV) Focsani, avansind din functia de inspector adjunct. Totodata, potrivit informatiilor primite de la biroul de presa al Ministerului Mediului si Padurilor, in subordinea caruia se afla institutiile regionale care se ocupa de fondul forestier si cinegetic, cursa pentru functia de inspector sef adjunct pe domeniul economic a fost cistigata de Georgeta Manea, in timp ce postul de adjunct pe domeniul tehnic nu s-a ocupat. Este important de mentionat faptul ca cei care au participat la concurs au dreptul sa depuna contestatii. In fapt, este vorba despre un fost silvicultor care a incercat sa obtina postul de inspector sef, dar care a fost descalificat pentru faptul ca nu indeplinea conditiile pentru a intra in categoria functionarilor publici, poate si pentru ca nu avea proptele politice. Fostul sef Laurentiu Dumitrache, in prezent sef la Ocolul Silvic Dumitresti, il lasa astfel pe cel mai important scaun din institutie pe cel care a fost in ultima perioada director coordonator adjunct al ITRSV Focsani, un om care a rezistat la sefie in toate guvernarile. Surse politice spun ca institutia regionala, care se ocupa de padurile private si vinatul din sase judete, ar fi intrat in portofoliul de functii oferit UDMR, dupa ce a fost cedata de PDL Vrancea in urma unor negocieri purtate la centru. (Z. V.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.