Ultima oră

Salonul Auto Vrancea, intre 25-27 iunie

Mihaela Beșleagă
21 iun 2010 937 vizualizări
Pasionatii de masini pot admira la sfirsitul acestei saptaminii cele mai noi modele de autoturisme in cadrul Salonului Auto Vrancea, aflat la editia a IX-a.

Evenimentul se va derula pe parcursul a trei zile, de vineri, 25 iunie, pina duminica, 27 iunie, in parcarea centrului comercial Promenada Mall Focsani. Evenimentul este organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea, in parteneriat cu supermarketul Carrefour si Promenada Mall. Chiar daca recesiunea economica a afectat serios si industria auto, scazind vinzarile pina la mai putin de jumatate, distribuitorii de masini spera sa-i atraga cu oferte pe vrincenii care au pus bani la pastrare pentru un automobil nou. Mai ales ca se anunta discounturi serioase. In parcarea de la Promenada Mall vor fi aduse diverse modele de masini de la distributorii din regiune. Scorpion, unicul distribuitor Volkswagen, Audi si Seat in judetul Vrancea si in regiune, a anuntat ca va fi prezent cu cele mai noi modele ale marcilor reprezentate. Editia anterioara a adunat 13 marci de renume mondial care au reusit sa incheie pe loc 10 contracte pentru vinzarea masinilor expuse. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.