Ultima oră

Daunatorii sint la mina noastra!

Ziarul de Vrancea
20 mai 2010 770 vizualizări
Firma SC Artrorat SRL Focsani va scapa definitiv de insectele si rozatoarele care nu va dau pace u preturile sint negociabile

Odata cu incalzirea vremii, daunatorii precum rozatoarele si insectele au inceput sa isi faca aparitia in jurul gospodariilor. Pentru a scapa de neplacerile provocate de acestia, pentru sanatatea si siguranta dvs, puteti apela la firma SC Artrorat SRL Focsani, o firma cu experienta care ofera servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pentru orice tip de spatiu. Firma se adreseaza persoanelor fizice si juridice din Vrancea, primariilor, asociatiilor de proprietari, institutiilor si societatilor comerciale care vor sa scape de prezenta nedorita a micilor vietati. "Venim in plus fata de alte societati de profil de pe piata cu experienta de 25 de ani si pregatirea profesionala. Angajatii nostri sint calificati, au experienta in acest domeniu sI fac treaba foarte buna", ne-a declarat George Constantinescu, administratorul SC Artrorat SRL Focsani. Acesta a completat ca exista doua perioade optime pe parcursul anului pentru combaterea daunatorilor, respectiv aprilie-iunie si septembrie-noiembrie. Produsele folosite pentru exterminare sint omologate de Ministerul Sanatatii. Un alt plus cu care vine firma Artrorat este faptul ca preturile sint negociabile, in functie de dimensiunile spatiului ce trebuie decontaminat, deratizat sau dezinfectat. Daca doriti sa scapati definitiv de insecte si rozatoare, il puteti contacta pe George Constantinescu, administratorul Artrorat, la numarul de telefon 0726.720.171. (Ziarul de Vrancea)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.