Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
28 apr 2010 711 vizualizări
Ultima ora: Marasestiul a ramas pe intuneric

Orasul Marasesti si satele componente au ramas fara iluminat public, aseara, la inchiderea editiei noastre, dupa ce sucursala Electrica a decis sa taie curentul pe neanuntate. Primarul Marasestiului, Constantin Vlase, spune ca masura luata de cei de la Electrica ar fi una una abuziva, pentru ca Primaria din oras s-ar afla in grafic cu datoriile, potrivit graficului de reesalonare. In plus, edilul sustine ca nu este exlusa o razbunare politica pentru a i se afecta imaginea. "Am platit luni 200 de milioane de lei, ieri alti 150 de milioane de lei. Am avut o discutie cu cei de la Electrica, dar acum nu mai avem lumina pe strazi. Nu se poate sa debransezi o primarie si sa lasi fara lumina 20.000 de locuitori cit are Marasestiul si satele componente. Cred ca este o chestiune politica pentru ca s-a luat in discutie schimbarea din functie a viceprimarului PD-L, iar actualul director de la Electrica este un apropiat al PD-L", ne-a spus Constantin Vlase, primarul din Marasesti. Reporterii nostri nu au reusit sa ia aseara o reactie de la conducerea Electrica pentru a afla care sint motivele pentru care orasul a ramas pe intuneric. Proiectul de hotarire privind schimbarea vicelui va fi dezbatut miine in cadrul Consiliului Local. (D. C.)


Colegiul Prefectural se muta la Finante


Sefii institutiilor publice deconcentrate se vor intilni astazi cu prefectul Ion Oprea, care va conduce Colegiul Prefectural din aceasta luna. Intilnirea va avea loc la ora 11.00, locatia obisnuita de intilnire, sediul Prefecturii sau Inspectoratul Scolar, fiind schimbata cu o sala mai incapatoare de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP). Sedinta va avea urmatoarea ordine de zi: colectarea veniturilor la bugetul general consolidat, obiectiv prioritar al DGFP Vrancea; prevenirea si combaterea fraudei fiscale intracomunitare, prin actiuni operative si eficiente de control incrucisat; extinderea biotehnologiilor de reproductie, factor principal al ameliorarii in zootehnia judetului Vrancea; informare privind modul de implementare in judet a ofertei de programe pentru formarea continua a cadrelor didactice, in anul scolar 2009-2010; analiza privind utilizarea noilor tehnologii ale informatiei in gestionarea bazelor de date statistice si, la final, capitolul "diverse". (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.