Ultima oră

LIFE:Faze Tari: A vrut sa plece in vacanta cu soacra, dar a uitat-o in parcare; S-au deghizat in oi ca sa scape de politie

Ziarul de Vrancea
14 apr 2010 567 vizualizări
A platit profa sa faca sex cu el; Primarie transformata in bordel; O pereche din China: trei divorturi si doua casatorii in sapte zile

Universitatea Cambridge organizeaza cursuri de dans la bara


Membrii unei prestigioase asociatii de studenti a Universitatii Cambridge vor putea lua cursuri de dans la bara, in cateva sali in care sunt organizate, de aproape doua secole, conferinte internationale la care participa oameni politici din lumea intreaga, scrie Libertatea.


S-a fabricat primul tricou care elimina transpiratia


Universitatea Politehnica din Catalunya (UPC) a creat primul tricou care elimina transpiratia. Practic este vorba despre un tricou care este confectionat din doua tesaturi, care impiedica trecerea transpiratiei prin material si o elimina sub forma de vapori, cu ajutorul unei camere de aer, scrie Click.


Isi parcheaza masinile in sufragerie


Un miliardar din orasul japonez Tokio are un garaj pentru noua masini amplasat sub living, sub o podea din cristal. Automobilele, toate Lamborghini, nu doar ca pot fi admirate prin geamurile imense din podea, dar pot fi chiar aduse in sufragerie cu ajutorul unei platforme hidraulice special in acest scop, scrie Cancan.


O pereche din China: trei divorturi si doua casatorii in sapte zile


Un cuplu chinez din orasul Ningbo a uimit autoritatile si apropiatii dupa ce, intr-o saptamana au divortat de trei ori si s-au casatorit de alte doua ori. In prima zi, perechea a cerut divortul pe motiv ca nu exista atractie fizica, insa la doar cateva ore cei doi s-au prezentat din nou in fata starii civile pentru a se recasatori, scrie Libertatea.


A vrut sa plece in vacanta cu soacra, dar a uitat-o in parcare


Un barbat din Marea Britanie si-a invitat sotia si soacra intr-o excursie de o zi in Franta, cu feribotul, insa la jumatatea drumului si-a dat seama ca a uitat-o pe batrana in parcarea portului. Acesta a alertat imediat fortele de ordine din portul Dover, care au gasit-o pe mama-soacra, in varsta de 70 de ani, teafara si nevatamata, in masina celor doi, scrie Click.


Primarie transformata in bordel


Sophie Allen, in varsta de 27 de ani, organiza adevarate sedinte sado-maso intr-o sala a primariei din Shropshire, unde ii invata pe doritori despre cum sa foloseasca jucarii sexuale si alte obiecte destinate placerilor sexuale. Localnicii au fost de-a dreptul socati sa afle ca tanara s-a filmat acolo in timp ce tortura un grup de "sclavi", scrie Cancan.


S-au deghizat in oi ca sa scape de politie


Doi puscariasi care au evadat de la o inchisoare din Argentina au pacalit cei 300 de politisti aflati pe urmele lor deghizandu-se in oi. Maximiliano Pereyra, in varsta de 25 de ani, si Ariel Diaz, de 28, au furat pieile de oaie de la o ferma aflata in apropierea inchisorii de unde au evadat in urma cu cateva zile. Cei doi s-au amestecat cu oile dintr-o turma de pe camp, reusind sa le scape celor 300 de de politisti care ii cautau, scrie Libertatea.


A platit profa sa faca sex cu el


Hannah McIntyre, 25 de ani, profesoara de literatura clasica la scoala de baieti Merchant Taylors, din Crosby, Marea Britanie, s-a ametit impreuna cu trei elevi si a facut sex cu unul dintre ei. Trei adolescenti de 16 ani si profesoara Hannah McIntyre de 25 de ani au baut cidru si au fumat chiar in apartamentul profesoarei, scrie Click.


Si-a umflat buzele cu silicon pana cand au ajuns ca de ceara


Dupa ce si-a facut mai multe operatii estetice la buze si sani, Priscilla arata ca personaj de ceara. Femeia este mandra de felul in care au iesit operatiile estetice si isi etaleaza buzele imense ori de cate ori are ocazia, scrie Cancan.


de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.