Ultima oră

A nascut de Ziua Mamei, a murit in Saptamina Patimilor

Ziarul de Vrancea
3 apr 2010 2376 vizualizări
Tinara mama, care a lasat orfana o fetita, avea numai 25 de ani

O tinara angajata a Oficiului Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Vrancea si-a pierdut viata la numai 25 de ani, ca urmare a unor complicatii medicale survenite la o luna dupa ce a nascut prin cezariana. Mirela Alice Spanu a nascut pe 8 martie 2010 o minune de fetita pe care parintii au botezat-o Delia Maria. La putin timp dupa nastere, tinara mama s-a simtit rau si a fost dusa la Bucuresti, la spitalul unde nascuse prin cezariana chiar de Ziua Mamei. Surse neoficiale spun ca este foarte posibil ca tinara sa fi contactat in spital o infectie nosocomiala care sa-i fi fost fatala pe fondul organismului slabit din pricina sarcinii si a lipsei unei interventii medicale adecvate si la timp. Si asta pentru ca femeia era cunoscuta ca fiind sanatoasa si s-a ingrijit atent in timpul sarcinii, dupa cum spun cunoscutii. Dupa cum se stie, microbii contactati in spitale sint extrem de rezistenti la tratament si pot face ravagii intr-un organism care are imunitatea scazuta. Medicii au spus ca tinara ar fi facut o infectie generalizata si le-a fost imposibil sa o mai salveze, mai ales ca a dezvoltat si o complicatie la rinichi. Vestea ca mamica si-a pierdut viata a adus multa durere la Odobesti, acolo unde tinara familie locuia alaturi de parinti. In timp ce micuta abia nascuta tinjea dupa sinul mamei, cea care i-a dat viata a fost adusa de la Bucuresti intr-un sicriu, urmind sa fie condusa pe ultimul drum chiar de sarbatoarea Invierii Domnului. Distrusi de durere, toti cei care au cunoscut-o pe tinara doamna Spanu, in frunte cu parintii si sotul, au umplut paginile de condoleante ale ziarelor locale in ultimele zile. Socate de cele intimplate, chiar daca nu vor umple niciodata golul din suflete, rudele asteapta sa afle cauza oficiala a decesului si se roaga ca micuta Delia Maria sa creasca mare si sanatoasa. Condoleante familiei indoliate si Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe tinara Mirela Alice. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.