Ultima oră

SPORT:Scrima: Ana Maria Branza a cistigat concursul de spada de la Florina

Ziarul de Vrancea
15 mar 2010 373 vizualizări
Scrimera romana Ana Maria Branza a cistigat concursul feminin de spada de la Florina (Grecia), din cadrul Cupei Mondiale, dupa ce a invins-o in finala pe olandeza Sonja Tol, cu 15-11.

Branză a trecut in saisprezecimi de Elina Ambalof (Grecia), cu 15-7, in optimi a invins-o pe Dagmar Baranikova (Slovacia), cu 15-8, in sferturi a depăsit-o pe Simona Alexandru, cu 15-13, iar in semifinale a intrecut o altă romancă, Anca Măroiu, cu 15-13. Măroiu s-a clasat pe locul 3, Simona Alexandru pe 7, Ana Zdanovschi s-a clasat pe 12, Loredana Iordăchioiu a terminat pe locul 21, Roxana Lazăr pe 23, iar Simona Deac pe 25. în clasamentul general al Cupei Mondiale la spadă, vicecampioana olimpică Ana Maria Branză se află pe locul 6, cu 160 de puncte. Pe primul loc se găseste campioana olimpică Britta Heidemann (Germania), cu 300 puncte.


Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.