Ultima oră

Politistii au pedepsit soferitele cu flori

Ziarul de Vrancea
9 mar 2010 878 vizualizări
Acestia i-au sanctionat insa pe barbatii care au petrecut in avans de ziua femeii

Politistii rutieri au organizat si ieri dimineata o ampla actiune de "sanctionare" cu flori a doamnelor si domnisoarelor care se aflau la volan. Pe bulevardul Unirii, politistii au oprit in trafic soferitele care in prima faza au crezut ca sint trase pe dreapta pentru diferite abateri in trafic. Seful politiei rutiere Focsani, inspectorul Sandel Stoica, comisarul Adrian Huzum, inspectorul Catalin Manea si agentul Aurel Cristian au impartit flori si felicitari din partea Serviciului Politiei Rutiere. "Azi nu va amendam, azi va oferim o floare si o felicitare si va dorim sa aveti o primavara frumoasa, cu multe impliniri si fara probleme in trafic", a fost mesajul transmis doamnelor. Printre cele oprite in trafic au fost si citeva domnisoare care abia acum invata tainele sofatului. Aflate in masina de "Scoala", fetele au parut speriate de prezenta politistilor, dar au inteles imediat ca nu vor pati nimic. Si soferita unui taxi a parut mirata de faptul ca oamenii legii nu-i cer atestatul si actele, ba chiar ii ofera un pupic pe obraz. Si lucratorii Politiei de Proximitate au impinzit ieri orasul si le-au oferit doamnelor 300 de frezii si felicitari, la fel si jandarmii.


Alcool sau viteza...


Politistii nu au facut doar cadouri in ultimele zile. Simbata si duminica, cei de la rutier au organizat mai multe razii pentru depistarea celor care se urca bauti la volan. Noua soferi au ramas fara premise dupa ce au sarbatorit in avans ziua de 8 Martie si apoi au plecat sprituiti cu masina spre casa. La Cimpineanca, politistii l-au depistat in trafic pe Dinu Traian, din Focsani, aflat la volanul unui BMW, avind o alcoolemie de 0, 77 mg/l in aerul expirat. La Focsani, pe b-dul Bucuresti, a fost identificat Cosmin Moldoveanu, 24 ani, din comuna Milcovul, care se afla la volanul unui autoturism Fiat, desi avea o imbibatie alcoolica de 0,66mg/l. Cei doi s-au ales cu dosare penale. La finalul saptaminii, politistii au folosit din plin si noile radare. In doar doua zile acestia au intocmit 228 de procese verbale pentru cei care au depasit viteza regulamentara. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.