Ultima oră

LIFE:Adrian Oianu a cistigat titlul de 'Designerul Anului 2009'

Ziarul de Vrancea
4 mar 2010 459 vizualizări
Adrian Oianu a primit titlul de 'Designerul Anului 2009' in urma concursului 'f&b awards', organizat de site-ul de moda si frumusete FashionandBeauty.ro.

Printre nominalizati s-au aflat Olah Gyarfas (cistigatorul editiei din 2008), Agnes Toma, Cătălin Botezatu, Doina Levintza, Irina Schrotter, Lucian Broscătean, Ludmila Corlătean, Elena Perseil, Andreea Tincu, Liza Panait, Wilhelmina Arz sau Răzvan Ciobanu. Adrian Oianu a fost ales designerul castigător cu 510 voturi, fiind urmat de Irina Marinescu cu 487 voturi, Maria Lucia Hohan cu 469 voturi si Adelina Ivan cu 349 voturi. Adrian Oianu s-a lansat in lumea modei din Romania in 2006, după o experienta de peste 15 ani de lucru in Turcia si SUA. Pană in prezent, Adrian Oianu a reunit 15 colectii in peste 50 de prezentări de modă. Fiecare nouă colectie, după ce este lansată in Bucuresti, este itinerată prin marile orase din tară: Constanta, Cluj, Timisoara, Sibiu, Brasov, Iasi.



Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.