Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
20 feb 2010 641 vizualizări
Mini-Stiri oferite de politia judetului

Masina furata din parcare


Politistii cerceteaza imprejurarile in care un bucurestean a ramas fara masina. Joi seara, Sergiu C., din Bucuresti, a sesizat Politia despre faptul ca, in intervalul orar 16.00 "" 21.00, autori necunoscuti i-au sustras autoturismul marca Opel, proprietate personala, parcat in curtea unei societati din oras, unde acesta a avut o problema de rezolvat. Politistii au inchis judetul si s-a dispus darea in urmarire a vehiculului. (D. C.)


Urmarit trimis la puscarie


Un barbat din Homocea a fost prins de politisti dupa ce primise o condamnare. Gheorghe Ariton, 53 ani, a fost incarcerat la Penitenciarul Focsani. Acesta era dat in urmarire la nivel national, deoarece se sustragea de la executarea unei pedepse de un an inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducere sub influenta alcoolului. (D. C.)


Imputernicit la comanda Politiei Marasesti


Fostul sef al Politiei de Proximitate, comisarul Teodor Dumitrache, a fost imputernicit la comanda Politiei orasului Marasesti. Acesta urmeaza sa conduca activitatile din Marasesti pina la organizarea concursului la sediul IPJ Vrancea. Postul a ramas vacant dupa ce pensionarea pe caz de boala a fostului sef, comisarul Petre Duna, a fost aprobata de IGPR. (D. C.)


Cirligele: S-a aruncat din pom


O tinara de 29 ani din Cirligele a incercat sa scape de viata si singura metoda gasita a fost sa se arunce dintr-un pom. Fata nu a murit, dar s-a ranit, motiv pentru care a fost internata la Spitalul din Focsani unde a fost diagnosticata cu traumatism la nivelul capului, dar si o contuzie la coloana cervicala. Tinara se afla acum in perioada de recuperare. (R. M.)


Homocea: Foc la Caminul Cultural


Caminul Cultural din satul Lespezi, comuna Homocea, era pe punctul de a lua foc. Pompierii din Adjud au constatat ca focul a distrus mai multe cabluri electrice, contorul si un metru patrat din invelitoarea din plastic amplasata la nivelul stresinii. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric provenit de la contorul defect. (R. M.)


Maicanesti: Grajduri inundate


Pompierii din Focsani au fost chemati joi in satul Belciugele, comuna Maicanesti, pentru a evacua apa dintr-un grajd. Acestia au creat un sant de scurgere de circa 15 m lungime, pentru scurgerea apei provenite din topirea zapezii si precipitatilor spre o zona aflata in panta. Lucratorii ISU au mai intervenit in ultimele zile si in Focsani, dar si in alte zone din rural pentru degajarea apei ce s-a strins in curti si locuinte. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.