Ultima oră

Politia a gasit lacat pe cele cinci magazine de vise din Vrancea

Raluca Manolache
17 feb 2010 731 vizualizări
Afacerea s-ar putea refugia pe Internet

Weed-shop-urile care vindeau "plante etnobotanice" tinerilor debusolati care nu aveau acces la drogurile clasice au fost scoase in afara legii. Constatarea a fost facuta luni de catre reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Vrancea, care au format cinci echipe cu comisarii din cadrul Garzii Financiare si cu ofiterii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si au verificat daca administratorii acestor magazine aplica legea sau nu. Incepind cu orele 18.00, echipele au mers la toate cele cinci magazine din Focsani si Adjud. "S-a constatat ca cele cinci magazine erau inchise, trei dintre ele nedesfasurind activitati de comert de circa o saptamina. în urma inspectiei vizuale a spatiului interior s-a constatat ca un numar de trei magazine nu aveau produse expuse la vinzare. Activitatile vor continua in perioada urmatoare pentru a se urmari daca administratorii acestui tip de magazine s-au conformat noilor modificari aparute in legislatia din domeniu", se arata intr-o nota de presa data publicitatii de IPJ Vrancea. De asemenea, anterior acestei actiuni, politistii au intocmit un dosar penal pentru savirsirea infractiunilor de trafic si consum ilicit de droguri impotriva administratorului si gestionarului unuia dintre magazine. Si comisarii Garzii Financiare Vrancea au dispus suspendarea activitatii comerciale pe durata de 3 luni si indisponibilizarea sumei de 8.000 lei. Deocamdata nu se stie ce se va intimpla cu magazinele on line care vind astfel de substante interzise. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.