Ultima oră

LIFE: Faze Tari 02.02.2010

Ziarul de Vrancea
2 feb 2010 492 vizualizări
A devenit mama la doar 9 ani; Un britanic traieste cu 24 de crocodili in casa; I-a dat testiculul stang ca sa o scoata la hochei; Este un roman cel mai gras om din lume?

A devenit mama la doar 9 ani. O fetiÃă din nord-estul Chinei a născut prin cezariană un bebeluº de 2,75 kilograme, devenind astfel una dintre cele mai tinere mămici din lume. Pe 25 ianuarie, secÃia de ginecologie a spitalului din oraºul Changchun avea să primească o pacientă mai neobiºnuită. O fetiÃă in varstă de doar nouă ani, insărcinată in luna a opta ºi două săptămani. Două zile mai tarziu fetiÃa a născut un copil perfect sănătos cu o greutate de 2,75 de kilograme, scrie Click.


Un britanic traieste cu 24 de crocodili in casa. Dacă vrei să vezi cea mai mare colecÃie de crocodili, te duci la o grădină zoologică importantă. însă e posibil să nu găseºti mai multe reptile decat dacă ai merge acasă la acest englez. Shaun Foggett (30 de ani) trăieºte in Oxford (Marea Britanie) ºi doarme sub acelaºi acoperiº cu 24 de crocodili ºi aligatori. Pe langă acest număr impresionant de reptile, in aceeaºi locuinÃă mai stau soÃia lui Shaun ºi cei trei copii ai lor. Bărbatul a amenajat mai multe spaÃii ce menÃin un ambient similar cu cel tropical, in care păstrează speciile periculoase: caimani negri, corcodili cubanezi ºi un aligator chinezesc. Integral in Click.


Este un roman cel mai gras om din lume? Considerat a fi cel mai gras om din lume, britanicul Paul Mason, care cantărea in urmă cu două luni nu mai puÃin de 444,5 kilograme, a trecut prin două operaÃii care i-au salvat viaÃa. în urmă cu două săptămani, el a făcut o liposucÃie ºi un by-pass gastric, care l-au "lăsat" in foarte scurt timp fără 130 de kilograme. Cotidianul britanic The Sun a anunÃat ieri că Mason rămane totuºi, ºi la actuala greutate, de 314,5 kg, cel mai gras om din lume. Se pare insă că nici ziariºtii englezi ºi nici reprezentanÃii CărÃii Recordurilor nu au auzit de bucureºteanul Stelian Jurcă, de 350 de kilograme, care ar putea să-i ia titlul britanicului. Integral in Libertatea.


I-a dat testiculul stang ca sa o scoata la hochei. Diva porno Katie Michaels a apelat la internet pentru a gasi un amator de distractie. Katie a fost asaltata de barbati dispusi sa isi sacrifice ce aveau mai de pret pentru o intalnire in doi. Pentru ca nu avea partener de distractie, Katie s-a gandit sa apeleze la un cunoscut site de socializare pentru a-si gasi insotitor. Cum era de asteptat, Michaels a fost imediat asaltata de sute de solicitari din partea fanilor, care au inceput sa o tenteze cu tot ce aveau mai de pret, doar-doar vor fi ei cei alesi. De departe cel mai disperat sa o duca pe Katie la meci a fost un american dispus sa renunte la testiculul stang pentru a avea aceasta onoare, scrie Cancan.


Are 13 ani si arata de cel putin 40. Zara Hartshorn, o adolescenta britanica din oraselul Rotherham, are 13 ani, dar cine o vede ii da cu usurinta vreo 40 de ani. Adolescenta traieste o adevarata drama din cauza anomaliei de care sufera, lipodistrofie, care o face sa arate mai batrana decat este in realitate. Are chipul brazdat de riduri, tenul foarte uscat si pungi sub ochi, ca o femeie trecuta deja de prima tinerete. "Nu pot sa duc o viata normala. Atunci cand ma duc la film sau in alte locuri unde pot beneficia de reducere la biletele de intrare pentru ca sunt minora, toata lumea se uita foarte ciudat la mine pentru ca nu le vine sa creada ca am numai 13 ani. E nevoie sa vina mama cu mine pentru a da explicatii", a povestit adolescenta britanica. Integral in Cancan.


Un tanar a fost tras cu sania de tren. Cu toate că ofertele turistice care includ facilităÃi pentru sporturile de iarnă s-au mai ieftinit in ultima perioadă, tinerii preferă traseele urbane in locul celor montane. Un tanăr a ales o metodă inedită, dar periculoasă, de distracÃie. Acesta a ataºat sania la ultimul vagon al unui tren ºi a fost tras cateva sute de metri, pană la cea mai apropiată staÃie. Cursa "nebună" cu sania a fost filmată, dintr-un autoturism, de către prietenii protagonistului. Cititi mai mult pe Antena3.ro.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.