Ultima oră

LIFE: Mircea Basescu, din culisele botezului: Nu m-a interesat ca Bercea Mondialu' e tigan. Dacă fura, nu-l scap eu

Ziarul de Vrancea
1 feb 2010 490 vizualizări
Conform www.realitatea.net Mircea Basescu, a decis, astăzi, sa vorbeasca deschis despre botezul la care a luat parte simbata. "Nu m-am gindit ca îi fac un favor lui Bercea Modialu' si nu m-a interesat ca este tigan", a marturisit fratele presedintelui Traian Basescu, intr-un interviu acordar jurnalistilor de la Ring.

Cum ati ajuns nasul nepoatei controversatului Bercea Mondialu"â„¢?


Povestea e una cat se poate de simplă si s-a petrecut cu fix opt zile inainte de botez. Pe acest om, pe Bercea Mondialu\', cum i se spune, l-am cunoscut prin intermediul unui prieten mai vechi. Prietenul acesta m-a sunat intr-o zi si mi-a spus că trece pe la birou să vorbim despre unele probleme tehnice de la fabrică. Mi-a mai zis că vine impreună si cu acest Bercea Mondialu"â„¢ si n-am avut nimic impotrivă, mai ales că pe moment nu stiam de unde să-i iau numele. Oricum, omul ăsta nu a venit să facă afaceri cu piept de pui la mine la firmă. Pur si simplu a venit aici insotit de un prieten de-al meu. Cei doi se cunosc pentru că vin din aceeasi zonă, sunt amandoi de pe langă Slatina.


Cum s-a ajuns de la intalnirea cu un necunoscut la ideea botezului?


Au venit si am stat de vorbă aproape o oră. Recunosc că m-a surprins pe finalul discutiei cand, dintr-odată, Bercea s-a ridicat de pe scaun si m-a intrebat: "Domnu"â„¢ Băsescu, am o nepotică, n-ati vrea să o botezati dumneavoastră?". Cum să vă spun"¦ Nu era primul copil pe care il botezam. Cand omul ăsta m-a rugat să botez, nu m-am gandit că ii fac neapărat lui un favor. Nu m-a interesat că e tigan. Eu un gest crestinesc pe care l-am făcut de fiecare dată cand am fost rugat. Am fost de acord si de data asta si nu văd nicio problemă, dar poate că dă mai bine să spui că fratele presedintelui a botezat nepotica unui interlop.


Nu ati considerat că ar fi trebuit să ii cereti părerea si fratelui dvs., presedintele Romaniei ?


Eu doar mi-am anuntat sotia. I-am spus joi că sambătă botezăm. Ce treabă să aibă presedintele tării cu asa ceva? Nu ne-am consultat niciodată in chestiuni din acestea.


Nu ati luat in calcul că acest botez i-ar afecta totusi imaginea presedintelui?


Bercea Mondialu\', dacă fură maine, nu o să-l scap eu de politie pentru că i-am botezat nepotica. în niciun caz fratele meu nu ar avea de ce să se supere sau să fie deranjat pentru că am botezat un copil de tigan. în schimb, unele televiziuni au ales să trateze subiectul in nuante rasiste.


Glumind, as spune că Bercea Mondialu\' m-a păcălit putin. Cred că a fost doar noroc pentru că m-a intrebat si in secunda doi am fost de acord. Mi-a zis că durează putin, că o să fie ceva restrans, da"â„¢ uite că pană la urmă tot a iesit scandal.


La citi a cununat si fratele meu, ar trebui să insemne că are eventual de apărat in fata justitiei o multime de oameni...


Fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, a botezat-o, simbata, pe nepoata din partea fiicei interlopului Anghel Sandu, zis Bercea Mondialu\'. Ceremonia religioasă a fost sustinută de un sobor de preoti, la Constanta, unde locuieste nasul, Mircea Băsescu. Petrecerea a fost una restransă, care a numărat in jur de 40 de persoane.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.