Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
1 feb 2010 526 vizualizări
Atentie la ceata!

Ceata si poleiul ingreuneaza circulatia rutiera pe mai multe drumuri importante din tara, inclusiv in Vrancea, dupa cum a anuntat duminica Centrul Infotrafic al Politiei Romane, avertizind tototodata soferii ca din cauza cetii vizibilitatea este redusa. Pe alocuri vizibiliatea a scazut sub 100 de metri, in special in zonele joase ale judetului. Si poleiul pericliteaza circulatia rutiera, in special pe drumurile judetene si comunale. De aceea, Politia Rutiera recomanda conducatorilor auto sa foloseasca luminile de ceata, sa se mareasca distanta de siguranta dintre autovehicule si sa se circule cu viteza redusa. (Z. V.)


Un consilier juridic la 25 de dosare


Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Vrancea si-a contabilizat procesele pentru care institutia a primit citatii in anul 2009. Astfel, consilierul juridic Costel Patrascanu a lucrat anul trecut intimpinarile si actele necesare pentru 25 de dosare, aflate pe rolul instantelor din tara. O parte dintre acestea au demarat dupa demiterea directorilor din fruntea institutiei si numirea altor sefi. Dosarele in care DSVSA Vrancea a fost parte au fost de natura civila, comerciala, litigii de munca si contencios administrativ si fiscal. O parte importanta o ocupa insa si sanctiunile contestate de firmele controlate. (N. C.)


Medicii rezidenti, chemati la repartizare


Absolventii concursului de rezidentiat, dar fara loc sau post, sint chemati pentru a fi incadrati ca rezidenti in medicina de familie. Alegerea celor aproape 1.500 de locuri suplimentate pentru rezidentiat in domeniul medicina, specialitatea medicina de familie, va avea loc pe 3 februarie, prin audioconferinta, organizata de Ministerul Sanatatii. Tinerii medicii trebuie sa se prezinte la unul dintre centrele universitare medicale din Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Sibiu, Tirgu Mures sau Timisoara. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.