Ultima oră

SOCIAL:EXCLUSIV: Gerul romanesc atrage sute de turisti britanici

Ziarul de Vrancea
25 ian 2010 366 vizualizări
Gerul din aceste zile din Romania atrage sute de turisti britanici, dornici de senzatii tari, care se cazeaza in singurul hotel de gheata din sud-estul Europei, cel de la peste 2.000 de metri altitudine, la Balea Lac, in Muntii Fagaras, unde indura aproape minus 30 de grade pe timpul noptii.

O parte dintre cei 300 de turisti britanici care au inchiriat hotelul pentru intreaga iarna, urmind a veni pe rind, in grupuri, in fiecare week end, au fost deja cazati la hotelul de gheată de la Balea Lac de vineri pană duminică. La sfarsitul săptămanii, alte sase camere de gheată vor fi ocupate tot de turisti englezi, au precizat luni, pentru AGERPRES, patronii hotelului. Turistii veniti din Marea Britanie au fost atrasi nu doar de ineditul hotel, ci si de singura biserică de gheată din sud-estul Europei, cea din vecinătatea hotelului, care a fost sfintită vineri de un sobor de preoti apartinand mai multor culte, care au indurat un ger de minus 20 de grade.


Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.