Ultima oră

EUROPA: Gigi Becali, despre audierea lui Ciolos: A fost ca la Oscaruri-(sursa:www.realitatea.net)

Ziarul de Vrancea
15 ian 2010 619 vizualizări
Gigi Becali a comentat pentru REALITATEA.NET prestaţia comisarului desemnat pentru Agricultură, Dacian Cioloş, precum şi reacţia sălii în timpul audierii

"Extraordinar a fost. M-a impresionat mai ales la final. Finalul o spun a fost superb, atunci cind s-a aplaudat zeci de secunde in sir, parcă era la premiile Oscar, la decernare, zeci de secunde de aplauze. întrebările au fost destul de multe, chiar spunea un europarlamentar că este destul de greu să mai pui o intrebare originală, iar domnul Ciolos a răspuns că este destul de greu să mai oferi un răspuns original. Pe agricultură poti pune 10-15 intrebări, după care risti să te repeti. Aveam si eu cateva intrebări, despre fermierii mici, care să-l ajute, de asta venisem special, dar nu a mai fost nevoie. El a fost asa puternic. Extraordinar de puternic. S-a văzut că spre final, el a avut bunul simt să accepte continuarea intrebărilor, iar atunci cand punea cineva din spatele său, din prezidiu intrebări, se inclina asa, cu mult bun simt. Eu cred, din cate am văzut, cred că, păstrand desigur si proportiile, a fost cel mai bun comisar al lui Barosso", a declarat in exclusivitate pentru REALITATEA.NET, europarlamentarul Gigi Becali.


Si europarlamentarul Norica Nicolai a apreciat prestatia bună a comisarului desemnat, Dacian Ciolos.

"Sunt multumită de prestatia lui Dacian Ciolos care in opinia mea a făcut fata cu succes intrebărilor colegilor mei. Dacian Ciolos a reusit să ofere detalii tehnice pe domeniul pe care a demonstrat că il stăpaneste", a declarat Norica Nicolai.


Candidatul la functia de Comisar European pentru Agricultură, Dacian Ciolos, a fost audiat in Comisia pentru Agricultură a Parlamentului European.


Caracterizat de presedintele Comisiei Europene drept cel mai potrivit candidat pentru postul de comisar al Agriculturii si Dezvoltării Rurale, Dacian Ciolos este privit ca un tehnocrat si un specialist in acest domeniu.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.