Ultima oră

POLITICA:Elena Udrea despre Honorius Prigoana: Este foarte bun cu siguranta va face cariera politica

Ziarul de Vrancea
12 ian 2010 575 vizualizări
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului , Elena Udrea, a declarat luni ca, desi a avut pentru o secunda "o reactie de mirare" in legatura cu candidatura lui Honorius Prigoana,din cauza varstei acestuia, acum considera "foarte corecta" desemnarea lui, iar pe tanarul pedelist "foarte bun".

"Am lucrat cu Honorius Prigoana in campanie, a lucrat cot la cot cu noi, de multe ori avea mai multa energie decat noi, ne-a fost de un real folos. Am constatat ca stie sa faca lucrurile astea foarte bine pentru varsta pe care o are. Nu pot sa spun ca, atunci cand s-a pus problema candidaturii sale, n-am avut o secunda o reactie de mirare, pornind de la varsta. E gresit. Constitutia spune ca poti fi deputat la 23 ani. Inseamna ca s-a avut in vedere sa fii deputat cu experienta pe care o ai la 23 ani", a afirmat Elena Udrea intr-o emisiune la OTV.


Democrat-liberala apreciat ca "este foarte corect ca Honorius sa candideze". "Pana la urma electoratul decide, nu este impus intr-o functie, nu e ca cumnatul dlui Geoana, pus in functie. L-am auzit vorbind la televizor, este chiar foarte bun, cu siguranta va face cariera politica", a mai spus Udrea.


In privinta criciticilor aduse de membri ai PDL deciziei de a-l desemna pe Prigoana candidat, Udrea a considerat ca nu este corecta lansarea unei dezbateri pe bloguri care nu aduce niciun beneficiu partidului. "In loc sa vorbim de problemele din PSD, pentru ca sunt probleme, au pierdut algerile, vor avea alegeri interne, sunt grupari care incearca sa preia puterea, in loc de problemele din PNL, ca si ei au pierdut alegerile, au lansat piste false, se vorbeste de problemele din PDL. Nu exista probleme in PDL. Daca dl Cristian Preda sau alti colegi au ceva sa reproseze felului in care este desemnat un candidat sa vina sa discutam in partid", a declarat Udrea.


Ea a sustinut ca sunt "destul de multe familii in Parlament, soti si sotie". "Mai sunt si alti tineri in politica cu care am o relatie foarte buna, ca Daciana Sarbu, mai sunt si sotii de parlamentar, care au ajuns in Parlament, cu siguranta ca au si merite, doar ca pentru ca nu sunt de la PDL nu se spune nimic (...) Nu mai e important daca ai si o relatie de familie, atata timp cat ajungi la electorat si esti votat", a continuat ministrul.


Elena Udrea a vorbit si despre Viorel Tudorache, finul lui Gigi Becali, primul democrat-liberal desemnat de partid drept candidat la Camera Deputatilor. "Este intamplator finul lui Becali, e membru PDL, avea tot dreptul sa candideze. Probabil daca ar fi candidat s-ar fi spus >, asa s-a spus >. Oamenii trebuie apreciati pentru ceea ce sunt ei", a mai spus Udrea.


Pe de alta parte, intrebata de realizatorul emisiunii cum il apreciaza pe seful statului ca barbat, udrea a raspuns: "Niciodata nu l-am privit pe Traian Basescu ca si barbat. Nu-mi privesc colegii ca barbati (...) Pot sa va spun ca presedintele Basescu este, ca om politic, un om de la care poti invata enorm". Ministrul a adaugat ca ii apreciaza si pe Emil Boc si pe Adriean Videanu ca oameni politici. De altfel, despre presedintele PDL si premierul Emil Boc, Elena Udrea a afirmat ca este un om "extrem de ferm" si ca a devenit "a devenit un sef de partid mult mai ferm, nu neaparat mai putin tolerant, cu un mod de lucru in momentul acesta in partid mult mai autoritar".



Sursa:www.ziaruldeiasi.ro



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.