Ultima oră

POLITICA: Mitrea, apel catre PSD: Nu-i mai lasati pe Geoana si pe hrebenciucii lui sa se joace cu destinul partidului

Ziarul de Vrancea
30 dec 2009 526 vizualizări
Miron Mitrea este tot mai dezamagit de colegii sai. De data aceasta, nemultumirea vine din incapacitatea colegilor sai de partid de a desemna un reprezentant propriu pentru a participa la alegerile din Colegiul 1 Bucuresti şi se intreaba de ce tace Ion Iliescu.


Mitrea spune bancuri despre Geoana. Afla care este gluma primită pe sms de pesedist

Mitrea - amintiri despre Vanghelie: L-am luat de la protocol acum 15 ani, era cuminte si foarte harnic

In ceea ce priveste decizia partidului de a-l sustine pe candidatul desemnat de PNL, Radu Stroe, Mitrea suspecteaza existenta unor "aranjamente politice la masa lui Hrebenciuc, in numele partidului".


Din acest motiv, afirmă Mitrea, intr-o postare pe blogul personal, "noi (social-democratii, n.r.) suntem pusi in fata faptului implinit si obligati să acceptăm cu umilintă aceste mizerii. Pană cand, stimati colegi? Cat de umiliti trebuie să fim ca să ajungem la concluzia că actuala conducere nu mai poate rămane in functie? Ne sunt călcate in picioare identitatea si demnitatea. întelegerea lui Hrebenciuc pentru sustinerea bunului său prieten si partener de negocieri Radu Stroe demonstrează incă o dată că Mircea Geoană conduce partidul după interesele hrebenciucilor din jurul său".


Mai mult, sscrie pesedistul, presedintele liberalilor, Crin Antonescu, nici măcar nu a multumit pentru "cadoul" pe care i l-au făcut partidului său social-democratii.


"Nu l-am auzit pe Crin Antonescu să multumească pentru acest cadou. Nici nu avea cum. în urmă cu vreo 10 zile, tocmai a anuntat că orice intelegere cu PSD s-a incheiat. Si atunci? Conducerea statutară a partidului nu mai are niciun cuvant de spus? Se pare că nu", adaugă, resemnat, Mitrea.


în incheiere, Mitrea face un apel către colegii săi de partid de a nu-i lăsa pe Hrebenciuc si pe Geoană să "se joace cu destinul PSD".


"Stimati colegi, dacă ii lăsăm pe Geoană si pe hrebenciucii lui să se joace in continuare cu destinul PSD, n-o să mai putem sterge de pe noi stampila de partid-pres", incheie pesedistul.


www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.