Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
23 dec 2009 1199 vizualizări
Girleanu crede ca masina i s-a furat la comanda politica

Autoturismul BMW apartinind ziaristului Marian Girleanu este cautat de catre politistii de la Furturi Auto. Masina a disparut de pe bulevardul Marasesti din Focsani si se pare ca se afla in continuare in judet, dupa cum sustine proprietarul. Ultimele semnale indica faptul ca masina ar fi ascunsa intr-o curte din judet, dupa ce tentativa hotilor de a ajunge la Tirgu Secuiesc ar fi esuat. "Stiu ca este comanda unui om politic, dar daca acesta crede ca astfel ma va invinge se inseala amarnic. Am dovezi ca hotii sint profesionisti din Bucuresti care au actionat mult timp in strainatate", ne-a spus jurnalistul posesor de BMW. Masina lui Girleanu a disparut duminica dupa-amiaza din parcarea din fata blocului. (D. C.)


Pod nou si baza sportiva la Mera


Primaria Mera a scos la licitatie saptamina trecuta lucrarile de proiectare si executie pentru doua obiective de investitii in comuna. Este vorba de construirea unui pod peste riul Milcovul in zona satului Privechi si de o baza sportiva. Pentru proiectarea si executia podului peste riul Milcovul valoarea lucrarii scoasa la licitatie este de 7,8 miliarde de lei vechi. Termenul limita pentu depunerea ofertelor este 29 decembrie la orale 10.00, iar in aceeasi zi la orele 12.00 va aea loc deschiderea ofertertelor. Pentru infiintarea unie baze sportive de tip I in comuna Mera, Primaria si Consiliul Local au in vedere suma de 688.017 de lei. In acesta suma vor fi incluse atit lucrarile de proiectare cit si cele de executie. Data limita de depunere a ofertelor pentru acest obiectiv de invesitii este 29 decembrie, orele 11.00, iar deschiderea licitatiei va avea loc in aceeasi zi la orele 14.00. Potrivit fisei de criterii, componenta financiara reprezinta 60% din ponderea factorilor de evaluare, in timp de calitatea reprezinta restul de 40%. (D. G.)


Criminalul de la Panciu, judecat pentru omor calificat


Procurorii au finalizat ancheta in cazul omorului petrecut in septembrie la Panciu. In urma cercetarilor, Ioan Constantin a fost trimis in judecata sub acuzatia de omor calificat, dupa ce si-a injunghiat sotia, cu care avea o fetita de doar 2 ani. Se pare ca motivul crimei a fost unul pasional, barbatul banuindu-si sotia ca avea aventuri extraconjugale. In rechizitoriu se arata ca panceanul de 68 de ani si-a injunghiat de mai multe ori sotia, de 42 de ani, lovitura fatala fiind cea din inima. Crima s-a petrecut in apartamentul uneia dintre fiicele lui Constantin, plecata in strainatate. Constantin si-a recunoscut fapta chiar de la inceput, fiind si cel care a alertat autoritatile dupa fapta. Anchetatorii au stabilit ca panceanul a avut discernamint in comiterea faptei, mai ales ca la urmarirea penala a povestit cu lux de amanunte ce s-a intimplat in ziua de 29 septembrie. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 18 ore, 54 minute, 50 secunde
Ti-au luat masinuta?Sa nu plangi baietel,ca mama o sa iti aduca una noua in schimb.Mai mananca tu nitel rahat,bebelusu\' mamei si o sa iti dea mama una noua.De data asta promit sa iti aduc una la care citeste integral
, acum 739399 zile, 18 ore, 54 minute, 50 secunde
STAI CUMINTE BAIETEL CA ITI DA DOAMNA PLACINTA O MASINA NOUA. II MAI FACI UN ZIAR PE LINGA TARA VRANCEI SI GATA TI-AI SCOS MASINA. ORICUM AIA ERA VECHE DE LA NINI SI DIN ALTE DIJME PE CARE LE citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.