Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
18 dec 2009 949 vizualizări
Comisarul Tomita Lazar, sef la mascati

Comisarul Tomita Lazar ramine seful "mascatilor". Acesta a trecut cu brio de concursul sustinut ieri la IPJ Vrancea ce a fost organizat in vederea ocuparii functiei de sef la Serviciul de Politie pentru Interventie Rapida. Proba a constat intr-un interviu structurat pe subiecte profesionale, iar seful "mascatilor" a reusit sa obtina nota 9.25. "Pentru mine nu a fost greu pentru ca nu au fost informatii noi", a precizat comisarul Tomita Lazar. Acest concurs s-a organizat dupa ce Detasamentul a devenit Serviciu. Asa se face ca Tomita Lazar a fost reconfirmat in functie dupa ce in luna mai din acest an a mai sustinut un concurs in vederea ocuparii acestui post. (R. M.)


Au venit banii pentru burse


Inspectorul scolar general, Iordache Bostan, a lansat un apel catre directorii unitatilor de invatamint din judet, pentru a ridica de la trezorerie banii pentru bursele de merit ale elevilor. Dintre acestea, cinci sint date de Guvern, una pentru merit olimpic, 2.700 consta in "Bani de liceu" si aproape 20 pentru tinerii din Republica Moldova, dupa cum au detaliat reprezentantii ISJ. "As vrea sa rog toate conducerile de scoli sa efectueze plata pentru bursele de merit si studii, dar si pentru "Bani de liceu". Banii sint in trezorerie si trebuie ca in perioada urmatoare sa fie ridicate aceste sume, care asigura plata pina la sfirsitul anului", a declarat seful ISJ. (I. N.)


Locuri de munca putine la sfirsit de an


Pentru perioada 16-23 decembrie Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca a identificat doar 37 de joburi vacante in judet. In continuare sectorul confectiilor detine suprematia cu 22 de locuri libere pentru meserii ca modelier confectii, confectioner-asamblor articole din textile si muncitor necalificat. De asemenea, agentii economici au declarat posturi si pentru amanetar, guvernanta si lacatus mecanic cite un loc, sofer si calcatoreasa lenjerie cite cinci locuri. Cei interesati de un loc de munca peste hotare pot aplica pentru joburile din tarile UE, Germania, Danemarca, Marea Britanie, Spania si Belgia. Oferta poate fi consultata la sediul AJOFM unde personalul poate oferi consultanta de specialitate. (D. G


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.