Ultima oră

POLITICA: Vanghelie: Mitrea e un magar. Am o caseta cu el. Da, in PSD ne mai si inregistram intre noi

Ziarul de Vrancea
16 dec 2009 671 vizualizări
Marian Vanghelie l-a atacat dur pe Miron Mitrea, in timpul unei interventii telefonice la "Ora de foc" (Realitatea TV), facandu-l magar si obraznic si sustinand ca este "omul lui Traian Basescu".


Liderul PSD si-a continuat atacul spunand ca Mitrea este nesincer cand vorbeste frumos despre Sorin Oprescu si sustine ca are o caseta cu Miron Mitrea in care acesta se opune candidaturii lui Oprescu la primaria Capitalei.


"Dl. Mitrea a participat cu mine, cu Hrebenciuc, cu Bobic cand insista sa nu mai candideze Oprescu. Daca ma contrazice, am o caseta inregistrata cu el. Am facut inregistrarea pentru ca la vremea respectiva toti ma pacaleau ca ma sustin sa candidez desi nu vroiau asta si nu aveau curajul sa mi-o spuna in fata. Da, ne mai inregistram intre noi, dar sa stiti ca si alte partide fac asta.", spune Vanghelie.


Edilul sectorului 5 l-a mai acuzat pe Miron Mitrea ca "are probleme mari cu legea si de aceea face jocul lui Traian Basescu", ca a stat "ascuns" in campanie si ca \'are afaceri pe afara cu Burci."


Vanghelie crede ca Mircea Geoana a condus foarte bine partidul si trebuie sprijinit pentru tot ceea ce a facut ca sa obtina functia de premier.


Miron Mitrea a replicat spunand ca nu se coboara la nivelul lui Vanghelie, "care este obraznic si umbla numai cu dosare de cand a venit in PSD". Mitrea sustine ca in discutia pusa pe tapet de Marian Vanghelie el i-ar fi zis acestuia ca nu este de acord cu candidatura acestuia fiindca "ar face praf partidul".


de Ionut Baias HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.