Ultima oră

Scolari amenintati cu cutitul la Tanasoaia

Raluca Manolache
14 dec 2009 1315 vizualizări
Politistul care a intervenit s-a ales cu o lovitura la ochi u si o femeie din Nistoresti a ajuns la spital dupa ce a fost lovita cu scrumiera in cap de sot

Citiva copii din comuna Tanasoaia care vroiau vineri sa mearga la scoala au tras o sperietura sora cu moartea dupa ce o tinara de 29 ani din localitate i-a amenintat cu cutitul pe strada. Totul s-a intimplat in jurul orei 8.30 cind Simona C., care se afla in evidenta medicilor cu afectiuni neuropsihice, a iesit pe drumul public cu un cutit in mina si a inceput sa tipe la cei mici. De frica sa nu pateasca ceva, satenii l-au chemat la fata locului pe lucratorul Postului de Politie Tanasoaia. "Observind prezenta politistului ajuns la fata locului, Simona C. a devenit violenta, motiv pentru care politistul a procedat la imobilizarea acesteia. în timpul imobilizarii femeii, lucratorul de politie a fost lovit de catre aceasta cu un cutit, in zona ochiului drept", a precizat subinspectorul Catalina Olteanu, purtatorul de cuvint al IPJ Vrancea. Din fericire politistul a reusit sa se fereasca si s-a ales doar cu o rana superficiala. Femeia s-a ales in schimb cu dosar penal sub aspectul savirsirii infractiunii de ultraj, iar familia a fost somata sa aiba mai multa grija de ea. De asemenea, o alta femeie de 36 ani din Nistoresti a ajuns la spital dupa ce a fost lovita in cap cu o scrumiera de propriul sot, pe fondul unei crize de gelozie. Pe 11 decembrie, la miezul noptii, politistii din comuna au fost sesizati prin numarul unic de urgenta 112 de catre Toader Bercariu, despre faptul ca sotia sa, Liliana Bercariu, se afla in stare de lesin, dupa ce a lovit-o in zona capului. In urma primelor verificari s-a constatat ca in noaptea de joi spre vineri Toader Bercariu, 50 de ani, a lovit-o pe sotia sa mai tinara cu scrumiera in zona capului pe fondul geloziei si a consumului de alcool. Femeia a fost transportata la Spitalul din Vidra si ulterior la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani. Dupa ce a fost diagnosticata cu traumatism cranio facial, femeia a refuzat sa fie internata si a plecat acasa pentru a nu-i crea probleme sotului. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.