Ultima oră

LIFE: Neuronul Stingher

Ziarul de Vrancea
2 dec 2009 687 vizualizări
Scene fierbinti in romanul Mihaelei Radulescu: "Prima oara, dupa ce am avut orgasm de la un vibrator, am plans ca o isterica"; Elodia era simpatizanta Traian Basescu

Fragment din romanul "Niste raspunsuri", de Mihaela Radulescu: "Intru pe mess cu iubitul meu, caci e la ora la care e in pauza de masa si sta mereu cu mine, in loc sa manance cu colegii lui. Il ador. Iar cand ii vad ochii albastri si mainile si gatul pe care l-am sarutat de atatea ori, imi vine sa-mi iau iarasi vibratorul din dulap. Daca-mi spunea cineva acum cateva luni ca-mi voi cumpara un vibrator si-l voi si folosi, m-as fi uitat cu tot dispretul de care eram in stare. (...) Prima oara, dupa ce am avut orgasm de la un vibrator, am plans ca o isterica, m-am simtit oribil de trista si singura". (Click)


Bercea Mondialul: "Palatul meu din Draganesti este facut din beton masiv de tip 300. Are o temelie puternica, astfel incat nu-l poate darama nici uraganul si in nici un caz un cutremur". (Libertatea)


Traian Basescu la OTV: "M-a impresionat cand am vazut niste poze preluate de presa de la dv., din casa Elodiei. Ati vazut ca undeva avea o poza cu mine din campania electorala din 2004? Cum de nu m-ati gasit criminal? Elodia era simpatizanta Traian Basescu". (Libertatea)



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.