Ultima oră

POLITICA:Geoana, huiduit copios la Timisioara, si-a sustinut discursul in Opera si a plecat pe usa din spate.

Ziarul de Vrancea
1 dec 2009 896 vizualizări
Manifestantii ii cer sa aiba curajul sa iasa in fata multimii. Este dureros ca, la 20 de ani de la Revolutie, comunistii sa se adune aici, in Piata Operei

Situatie tensionata in centrul Timisoarei, unde Mircea Geoana avea programat, la ora 12,30, un miting electoral in Piata Operei, simbol al Revolutiei din 1989. Manifestanti anti-PSD au incearcat sa ajunga in fata Operei, insa nu au fost lasati de jandarmi, anunta News Timisoara.


UPDATE ora 15,15: Discursul lui Mircea Geoana s-a incheiat in urma cu cateva momente. In Piata se striga "Hotii" si "Iesiti afara". Geoana, Antonescu si Ioannis au parasit Opera prin spate.

Mircea Geoana nu a iesit in piata, preferand sa-si sustina discursul din Opera. In momentul in care a inceput sa vorbeasca, el a fost huiduit copios. Adversarii lui Geoana i-au cerut candidatului PSD sa aiba curaj sa iasa in fata multimii.


Mircea Dinescu, fost dizident in perioada comunista, a incercat sa destinda atmosfera si a spus, la microfon, ca Traian Basescu este Ogica numarul 2 al Romaniei.




In momentul in care Ciuhandu a explicat din Opera ca Basescu reprezinta comunismul, a izbucnit un cor de huiduieli.


Cativa sustinatori ai lui Geoana, inarmati cu steaguri si pancarte, au fost luati la rost de mai multi tineri si pensionari care i-au intrebat "cum isi permit sa confiste Piata Operei".




In jurul orei 12,00, organizatorii mitingului faceau probe de sunet iar social-democratii scandau Jos Basescu, huiduti de trectorii timisoreni.


Mai multi membri ai Societatii Timisoara, printre care si reputatul om de cultura timisorean Daniel Vighi au venit in piata pentru a-si exprima nemultumirea fata de mitingul organizat de PSD.


Dan Botorodetchi: Este dureros ca la 20 de ani de la Revolutie, comunistii sa se adune aici, in Piata Operei. Daca mergeau in Parcul Central nu avea nimeni nimic cu ei.


Nu sunt aici pentru a-l sustine pe Basescu. Sunt aici pentru a milita impotriva comunismului. Rosu e culoarea comunistilor. - a declarat un timisorean


O timisoreanca aflata in centrul Timisoarei a sintetizat evenimentele, noteaza News Timisoara: "Tatal meu a murit in centru iar acum comunistii au venit din nou aici", a declarat cu lacrimi in ochi tanara.



de R.M. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 16 ore, 16 minute, 55 secunde
Ciuma Rosie a ajuns din nou in tara !!Tradatorul de Chihandru v-a plati pt asta !!Jos Comunisti !!Jos Hoti!! Jos FSN !!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.