Ultima oră

LIFE: Neuronul Stingher18.11.2009

Ziarul de Vrancea
18 nov 2009 619 vizualizări
Moni Columbeanu promite ca se va comporta ca o jigodie; Ce le-a spus Pamela Anderson copiilor sai despre caseta ei porno

Moni Columbeanu: "Nu mai am chef de nimic. De acum inainte chiar ma voi comporta ca o jigodie. Si asa se spun atatea lucruri urate despre mine, macar sa se spuna pe buna dreptate". (Click)


Kelly Brook: "E foarte usor sa ma dezbrac. O sa ma asigur ca va trebui sa renunt la haine pentru toate rolurile pe care le voi avea pe viitor! Pentru Calendar Girls am lucrat cu niste femei fantastice si m-am simtit minunat". (Libertatea)


Pamela Anderson: "Stiam ca o sa se uite la film si o sa inteleaga ca sunt filmata in timp ce fac sex, iar copii sunt la varsta la care pot intelege multe. Le-am spus asa: Mami si tati se iubeau enorm si au filmat tot ce faceau asa ca o sa auziti despre asta si la scoala". (Libertatea)


Veronica Gabor, mama Monicai Columbeanu: "Domnul Columbeanu e ginerele perfect, nu m-a jignit cu nimic, ma respecta, il respect. Mi-a adus si flori. Cred ca nu a inselat-o niciodata pe Monica. E serios, la locul lui, n-as putea sa cred asa ceva. N-as sfatui-o sa divorteze chiar daca Irinel o va insela pentru ca toti barbatii fac asta. Blondele sunt blonde, pe ultimul loc, ea, ca sotie si mama, e tot pe primul loc". (Libertatea)


de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.