Ultima oră

POLITICA:Sulfina Barbu: PSD si Mircea Geoana trebuie sa fie ingrijorati de candidatura lui Oprescu

Ziarul de Vrancea
5 oct 2009 535 vizualizări
Cei care trebuie sa fie ingrijorati de candidatura lui Sorin Oprescu sunt reprezentantii PSD si Mircea Geoana in primul rind, pentru ca PSD va avea astfel doi candidati la presedintie - pe Mircea Geoana si Sorin Oprescu, a afirmat, luni, democrat-liberala Sulfina Barbu.

\'Oricine are dreptul să candideze. PD-L nu are nicio problemă cu această candidatură sau cu oricare alta. Cei care trebuie să fie ingrijorati de candidatura lui Sorin Oprescu sunt reprezentantii PSD si Mircea Geoană in primul rand, pentru că (...) tot mai multi membri ai PSD il sprijină pe Sorin Oprescu. Si este neclar in acest moment dacă PSD va avea sau nu un candidat in turul doi\', a declarat presedinta organizatiei de femei a PD-L, Sulfina Barbu. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, si-a anuntat, oficial, luni, candidatura ca independent la Presedintia tării.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 6 ore, 40 minute, 49 secunde
Doamna Sulfina Barbu nu cred ca faca parte din stafful de campanie al domnului Geoana si nu cred ca dansa trebuie sa se preocupe de ce trebuie sau nu sa faca domnul Geoana si reprezentantii PSD. citeste integral
, acum 739399 zile, 6 ore, 40 minute, 49 secunde
Cea mai frumoasa reactie la candidatura lui Oprescu a avut-o Crin Antonescu. Asta e, a luat o bila alba. Fanatismul exagerat nu ajuta ci deranjeaza.
, acum 739399 zile, 6 ore, 40 minute, 49 secunde
Parerea mea este ca ar fi bine ca si Emil Bob sa candideze la presedentia tarii,evident din partea PD-L-ului,iar actualul presedinte ca independent.In felul acesta ar ajunge amandoi in turul doi si nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.