Ultima oră

Tinerii si-au ales consilierii locali

Iulia Nicolaie
2 oct 2009 856 vizualizări
Pe 27 octombrie, elevii isi vor alege primarul, viceprimarul si secretarul

Alegerile pentru functiile de consilieri locali din cadrul Consiliului Local al Tinerilor Focsani s-au incheiat ieri, odata cu desemnarea celor 21 de consilieri. Liceenii si-au putut vota preferatii la sectiile de votare amenajate in cele 12 colegii si licee din Focsani. "Ne-a surprins faptul ca a fost o prezenta mare la vot. Foarte putine persoane nu au votat, dar si acestea au avut motive intemeiate. Alegerile au decurs bine, nu s-au semnalat incidente si am colaborat bine cu toate liceele, si chiar ne-au aranjat frumos sectiile de votare", ne-a spus Raluca Caracas, purtator de cuvint al CLT. In plus, tinerii din CLT tocmai au primit finantare pentru organizarea unui training pentru noii consilieri locali, in perioada 8 - 11 octombrie. Costurile, suportate de bugetul local, sint de 2.800 de lei, in care sint incluse transportul, cazarea si masa formatorilor, materialele consumabile si cheltuielile de protocol. Pe 27 octombrie vor avea loc noi alegeri in cadrul CLT, pentru desemnarea primarului, viceprimarului si a secretarului. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.