Ultima oră

AFACERI:FMI prognozeaza revenirea economiei romanesti in teritoriul pozitiv, in 2010

Ziarul de Vrancea
1 oct 2009 665 vizualizări
Fondul Monetar International si-a revizuit joi în crestere prognozele referitoare la cresterea Produsului Intern Brut al Romăniei în 2010, estimănd o crestere de 0,5 procente fată de o crestere zero căt estima în luna aprilie, potrivit raportului 'Prognozele Economiei Mondiale' (WEO).


De asemenea, FMI si-a revizuit in scădere estimările referitoare la deficitul de cont curent al Romaniei atat pentru 2009 (la 5,5 procente din PIB fată de 7,5 procente in aprilie) cat si pentru 2010 (la 5,6 procente din PIB fată de 6,5 procente in aprilie). în ceea ce priveste inflatia, FMI se asteaptă la o crestere medie anuală a preturilor cu 5,5 procente in 2009 si 3,6 procente in 2010. în prognoza din aprilie, institutia internatională estima in cazul Romaniei o inflatie de 5,9 procente in 2009 si de 3,9 procente in 2010.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.