Ultima oră

Adolescenta euforica la spital

Raluca Manolache
22 sep 2009 1115 vizualizări
O tinara din Odobesti a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon dupa ce s-a drogat. Adolescenta de 21 ani a apelat la ajutorul medicilor in noaptea de simbata spre duminica pentru ca i s-a facut rau dupa ce a fumat o tigara primita de la prieteni

In urma analizelor facute la Unitatea de Primiri Urgente s-a constatat ca tinara a fumat cannabis, diagnosticul fiind de "status post consum de substanta tetrahidrocanabiol (cannabis)". THC (tetrahidrocanabiol) este cel mai activ ingredient din cannabis. Medicii spun ca aceasta substanta influenteaza viata psihica, gindirea si emotiile. Fata, care a ajuns la spital cu dureri de cap, le-a spus medicilor ca nu a stiut ca a fumat cannabis. Aceasta a fost trimisa la sectia de Psihiatrie, pentru o consultatie de specialitate. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.