Ultima oră

Salvat dupa ce a cazut intr-o fintina

Raluca Manolache
17 sep 2009 908 vizualizări
Batrinul, aflat in stare de ebrietate, a avut noroc sa supravietuiasca caderii in fintina adinca de 8 metri Un batrin din Gugesti a fost salvat de pompieri dupa ce a cazut intr-o fintina adinca de 8 metri.

In jurul orei 18.20, pompierii din Focsani au fost chemati pe strada Unirii pentru a-l salva pe Constantin Babalic, de 64 ani, care in drum spre casa s-a dezechilibrat pentru ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice si a cazut intr-o fintina. "S-a actionat cu doua cordite de salvare, doua briie, un aparat cu aer comprimat si doua masti de respirat pentru scoaterea victimei", spun pompierii. Barbatul era constient in momentul in care a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" din Focsani, unde a primit diagnosticul de soc hipotermic. "Am fost solicitati la Camera de garda a Spitalului Dumbraveni pentru a prelua un bolnav aflat in soc hipotermic sever aparut in urma caderii acestuia intr-o fintina adinca de 8 metri. Nu avea leziuni traumatice, dar temperatura centrala era de 28 de grade. Prin manevre specifice am reusit sa-i crestem temperatura si sa-l ducem la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean" a declarat medicul Danut Ceamburu din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta. Batrinul a fost internat in sectia de interne - terapie intensiva. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.