Ultima oră

Au taiat la ras 230 de salcimi

Raluca Manolache
15 iul 2009 1054 vizualizări
Opt tineri din comuna Sihlea sint cercetati dupa ce au furat nu mai putin de 230 de salcimi dintr-o liziera. Afacerea cu lemn pe care au pus-o pe picioare sihlenii a fost desconspirata de lucratorii Biroului Politiei Rutiere Rurale Focsani si cei ai Postului de Politie Maicanesti care au constatat ca liziera situata pe drumul ce leaga localitatile Maicanesti si Ciorasti se goleste vazind cu ochii.

In urma cercetarilor s-a constatat ca tinerii au taiat in perioada 29 iunie "" 9 iulie 230 de salcimi, materialul lemnos fiind valorificat la diversi cetateni din satul Stupina, comuna Maicanesti. în cauza a fost intocmit dosar penal, Cornel Trandafir, de 26 ani, Mihai Matache, 18 ani, Georgel Matache, 19 ani, Toader Dobrescu, de 23 ani, Marian Oana, de 32 ani, si trei minori fiind cercetati sub aspectul savirsirii infractiunilor de taiere ilegala si furt de arbori. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca care a fost prejudiciul produs de acestia. Nu este pentru intiia oara cind liziera din aceasta zona atrage hotii de material lemons, majoritatea dintre acestia fiind din Sihlea. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 18 ore, 27 minute, 30 secunde
Ne mai intrebam de ce ne doare atat de tare cand vremea e capricioasa. Sigur nu asta e marele VIOL asupra naturii insa este o picatura care eroade si perturba echilibrul ecosistemelor din zona si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.