Ultima oră

Program prelungit pentru eliberarea buletinelor

Raluca Manolache
3 iun 2009 1092 vizualizări
Peste 6.500 de vrinceni nu mai au actele de identitate valabile

Persoanele care au buletinele expirate nu isi vor putea exercita dreptul la vot pe 7 iunie, la alegerile europarlamentare. Acestia sint astfel sfatuiti sa isi verifice valabilitatea actelor de identitate, iar in cazul expirarii, pierderii sau deteriorarii acestora sa se prezinte, in timp util, pentru schimbarea lor la serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor din judet, la care sint arondati. Comisarul sef Nicolae Cojocaru, seful Serviciului Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor, spune ca programul va fi prelungit in acest weekend pentru a le oferi posibilitatea vrincenilor sa intre in legalitate. Programul de lucru cu publicul va fi simbata intre orele 8.00 "" 16.00, iar duminica, in ziua procesului electoral, va fi intre 8.00 "" 21.00. Vor fi eliberate carti de identitate si carti de identitate provizorii pentru care solicitantii trebuie sa prezinte si mai multe documente, precum certificatul de nastere si/sau casatorie, actul de proprietate/chirie ale casei si de asemenea trebuie achitata taxa de eliberare a documentelor. In acest moment, peste 6.500 de vrinceni nu au actele de identitate valabile. Pe 7 iunie sint asteptate la vot 318.004 persoane. Ramine de vazut daca numarul alegatorilor va scadea, desigur daca in aceste zile vor fi persoane condamnate, prin hotarire judecatoreasca definitiva. Persoanele in cauza vor avea interdictia de a vota. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 4 ore, 40 minute, 13 secunde
Cojocaru este pus director de Oprisan si listele alegatorilor trebuie verificate bine, deoarece pentru cei plecati si morti voteaza cei interesati. Asa au procedat mereu.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.