Ultima oră

Militarii taiati de la sporuri

Raluca Manolache
15 mai 2009 1353 vizualizări
Militarii din Garnizoana Focsani vor primi salariile ciuntite, dupa ce Ministerul Apararii a emis un ordin prin care se suspenda temporar plata unor sporuri.

In aceste conditii, unitatile militare vor intocmi statele de plata pentru asigurarea drepturilor banesti, din aceasta luna, fara a cuprinde sporul de confidentialitate si sporul de radiatii, urmind ca salariile sa fie micsorate cu aproximativ 20%. "S-au sistat temporar cele doua sporuri. Noi nu luam masuri pe plan local, acestea se iau la nivel national", a spus mr. Marian Geana, ofiterul de relatii publice al Brigazii 8 Artilerie Mixta "Alexandru Ioan Cuza". Astfel, militarii nu vor mai fi rasplatiti cu 10-15% din solda de baza, pentru pastrarea confidentialitatii in legatura cu informatiile clasificate si nici 10% pentru ca sint expusi la radiatii. Vestea se pare ca nu i-a bucurat prea mult pe militarii vrinceni, insa reactiile acestora se lasa deocamdata asteptate. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 12 ore, 44 minute, 58 secunde
Si guvernantii nostri vor fi taiati de la voturi.. Votati bine!
, acum 739399 zile, 12 ore, 44 minute, 58 secunde
Ce poti sa mai spui? Asa a facut si TAPUL de constantintinescu, a vrut sa extermine armata si sa-si creeze une noua, cu gandire ca a lui de extrema dreapta neonazista, dar iata acum unde este/ Acolo citeste integral
, acum 739399 zile, 12 ore, 44 minute, 58 secunde
Nu va mai voteaza nimeni, sper ca v-ati gandit si la asta...
, acum 739399 zile, 12 ore, 44 minute, 58 secunde
Fratilor nu veniti la votare..! Voi ,familile voastre si toti cei satui de.. micii electorali... cine mai inghite gogosi rancede ?
, acum 739399 zile, 12 ore, 44 minute, 58 secunde
RUSINE domnule Stanisoara ,s-au sesizat colegii d-voastra din opozitie ca gestionati UN BUGET DE RUSINE !de dragul de a nu pierde ciolanul cu greu obtinut .Pina cind atita badjocura la adresa ostirii citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.