Ultima oră

Dragoste peste mari si tari!

Ziarul de Vrancea
16 feb 2009 2110 vizualizări
Un canadian s-a insurat la Focsani dupa ce si-a cunoscut mireasa pe Internet u el a venit in tara sa cerceteze mitul lui Dracula, dar a fost sagetat de Cupidon

Nimic nu le-a stat in cale. Nici distanta imensa, nici refuzul constant al autoritatilor de a-i acorda ei viza pentru Canada, si nici faptul ca nu isi cunosteau unul altuia familiile. Aceasta este pe scurt povestea iubirii dintre focsaneanca Madalina Moraru si canadianul Andrew Kinnear din Totonto, care si-au legat pentru totdeauna destinele chiar de Ziua Indragostitilor. Dupa oficierea casatoriei, ceremonie care a fost tradusa in engleza, si dupa ce si-au intarit juramintele si in fata lui Dumnezeu, cei doi indragostiti au petrecut alaturi de familie si prieteni la restaurantul Ambasador, petrecerea tinind pina in zori. In ciuda faptului ca cei din familia lui Andrew ii stiau aleasa inimii doar din poze, nu au pregetat nici o clipa sa o primeasca cu bratele deschise, sa urce in avion si sa participe la nunta. Mai mult decit atit, nu s-au sfiit sa intretina atmosfera pe ringul de dans, si nu numai pe ritmuri disco, ci chiar pe muzica noastra traditionala. Mirele a facut fata cu brio obiceiurilor noastre, a dansat in hora, si-a imbratisat frumoasa mireasa la "Brasoveanca", totul cu o naturalete care nu trada cu nimic faptul ca era pentru prima data la o nunta autohtona. Cei doi s-au cunoscut pe internet, iar prima data a Andrew a venit in tara sa cerceteze mitul lui Dracula. In schimb, a fost sagetat de Cupidon si dupa un timp a decis ca viata fara Madalina nu are farmec. Desi a incercat de mai multe ori sa obtina viza pentru Canada, autoritatile au refuzat-o, astfel incit Madalina i-a cunoscut o parte dintre prieteni si familie abia cu citeva zile inainte de nunta, cind acestia au aterizat la Bucuresti. "Nu i-a interesat decit ca Andrew ma iubeste, si m-au acceptat imediat", ne-a spus Madalina, fericita ca visul lor s-a implinit si ca face parte dintr-o familie atit de primitoare. Acum, chiar daca si-au oficializat relatia, va mai dura un timp pina cind doamna Kinnear va pasi in Totonto, pentru ca, in ciuda faptului ca are toate motivele sa plece chiar acum alaturi de sotul ei, viza ii va iesi cel mai devreme in sase luni. (Eduard POPESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.