Ultima oră

Hotii de lemne s-au ales cu dosare penale

Dan Chiriac
21 ian 2009 1406 vizualizări
Mai multi vrinceni sint acuzati ca au taiat lemne din padurile proprii

Politistii vrinceni au actionat din nou pe linia combaterii delictelor silvice, in ultima saptamina. în numai sase zile, politistii au constatat 55 de infractiuni si au aplicat 315 amenzi. «Cu ocazia activitatilor desfasurate au fost constatate 55 de infractiuni, dintre care 26 taieri ilegale de arbori si 13 sustrageri de material lemnos. De asemenea, au fost aplicate 315 sanctiuni contraventionale, in valoare de 151.500 lei si a fost dispusa confiscarea cantitatii de 114,44 mc material lemnos, in valoare de 12.977 lei », spune comisarul sef Mariana Apostol, ofiterul de presa de la politie. Pe 18 ianuarie 2009, Ion Stanciu, 48 ani, din comuna Racoasa, a fost depistat dupa ce a taiat ilegal 13 arbori din padurea proprietate, situata pe raza localitatii. Pe 13 ianuarie 2009, au fost depistati si Marian Trof, 46 ani, si George Caraba, 28 ani, ambii din comuna Bolotesti, care au taiat fara drept patru, respectiv trei arbori din padurea proprietate, care se afla pe raza cantonului silvic Magura. Politistii au depistat alte trei persoane, Gheorghe Joian, 42 ani, Ion Cherciu, 48 ani , ambii din Tulnici si Nelu Cucunoiu, 37 ani, din Vidra, care au taiat ilegal si sustras arbori din padurile proprietate. în toate aceste cazuri, au fost intocmite dosare penale pentru taiere ilegala si sustragere de arbori. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.