Ultima oră

Hotii care au furat baza de date cu handicapatii au fost prinsi

Raluca Manolache
7 ian 2009 1149 vizualizări
Unul dintre suspecti a fost prins in flagrant dupa ce a spart un chiosc

Doi tineri au intrat in atentia politistilor fiind suspectati ca au dat mai multe spargeri in ultimele zile. Este vorba despre Dan Grecu, 25 ani, din cartierul Unirea Odobesti, si Nelu Serban, 22 ani, din comuna Vulturu. Cei doi sint cercetati de politistii Biroului de Investigatii Criminale pentru furturile produse in noaptea de 29/30 decembrie 2008 la Directia pentru Persoane cu Handicap si de la o firma din Focsani. Din sediul Directiei pentru Persoane cu Handicap, care se afla in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului, cei doi au pus mina pe patru calculatoare complete, monitoare LCD, unitati centrale, imprimante, tastaturi, mouse-uri, in valoare totala de 8.200 lei. De mentionat este faptul ca hotii nu au depus un efort prea mare pentru a intra in unitate, in conditiile in care sediul nu era pazit. Astfel, cei doi nu au trebuit decit sa sparga un lacat pentru a intra in incinta. Din societatea comerciala au furat accesorii pentru telefoane mobile si o casa de marcat, in valoare de peste 2.500 lei. "Prejudiciul creat a fost recuperat in totalitate de politisti. Bunurile sustrase fusesera deja vindute catre diferite persoane de pe raza municipiului Focsani si satul Hingulesti", a spus comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. De altfel Dan Grecu a fost prins de politisti in momentul in care, in noaptea de 4/5 ianuarie, a incercat sa fure mincare dintr-un chiosc, in valoare de 600 lei. De aici tinarul a luat cornuri, napolitane, gume si plicuri cu nes. Tinerii sint cercetati acum de politistii, mai ales ca sint suspectati ca au dat si alte lovituri ramase cu autor necunoscut. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.