Ultima oră

15 fluierasi au iesit sa faca ordine pe strazi

Ziarul de Vrancea
30 dec 2008 745 vizualizări
Pentru fluidizarea traficului politia a suplimentat efectivul de fluierasi

Pe linga bucuria pricinuita de zilele de sarbatori, nervii soferilor sint intinsi la maxim din cauza aglomeratiei. Emotiile cumparaturilor, ale darurilor de Mos dar si feeria de luminite din aceste zile sint umbrite de minutele in sir petrecute in fata semafoarelor. Incarcate de «evlavie» sint semnele de circulatie aratate de soferi de dupa parbriz dar si urarile de bine pentru ceilalti participanti la trafic. Nici agentii rutieri nu scapa de binetea pe care o impart soferii prinsi in intersectiile aglomerate. Orasul arata acum mai aglomerat si din cauza celor care au ales sa se intoarca de pe meleaguri straine pentru a-si petrece sarbatorile de iarna cu cei dragi. In scopul fluidizarii traficului s-au mobilizat forte suplimentare. "S-a suplimentat numarul de agenti din strada. Toti politistii au fost chemati la munca pentru ca in ultimele zile strazile au fost foarte aglomerate. Traficul este mai intens pentru ca toata lumea umbla prin oras dupa cumparaturi pentru sarbatori, dar si pentru ca au venit in tara stranierii. Nu am avut probleme cu acestia pina acum. In comparatie cu alti ani, unii dintre ei au invatat sa fie mai civilizati ", ne-a spus subcomisarul Adrian Ciuperca, de la Biroul de Siguranta Rutiera in Mediul Urban. De multe ori, efortul "verzilor" din centrul intersectiei nu e recompensat pe masura, poate si pentru ca soferii asteapta ca agentii de circulatie sa faca minuni. E adevarat ca nu de putine ori "fluerasii" vorbesc la rascruce de drumuri la telefonul mobil cu o mina, iar cu cealalta descongestioneaza traficul. In conditiile in care temperatura scade cu citeva grade sub inghet, rutieristii nu se pot plinge de frig data fiind gimnastica pe care o fac prin intersectii. (R. MANOLACHE, D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 14 ore, 41 minute, 56 secunde
si subcomisarul Adrian Ciuperca mai este politist ? este un nenorocit de om .....un porc mizerabil care se plimba cu masina lui d ezi pana noapte si opreste pe cine vrea pula lui ca el are bmw seria citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.