Ultima oră

A scapat cu viata dupa ce l-a calcat trenul

Raluca Manolache
22 dec 2008 1001 vizualizări
Barbatul bea cafea in momentul in care a fost lovit de locomotiva u cu toate ca au trecut si doua vagoane peste el, omul nu a murit

Un vasluian a ajuns ieri in coma la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani dupa ce a fost lovit de un tren personal in gara din Marasesti. Nelu Morosanu, de 43 de ani, din Vaslui, incerca sa ajunga pe linia patru in momentul in care a fost surprins de locomotiva trenului Buzau -Ghimes, care tocmai intra in gara. Subinspectorul Romeo Ilie, de la Politia TF, spune ca barbatul avea o cafea in mina si era baut. "Dupa ce si-a luat o cafea, barbatul a incercat sa ajunga la linia doi. Martorii spun ca barbatul se afla sub influenta bauturilor alcoolice si din cauza neatentiei a fost lovit de tren. Mecanicul a dat semnale acustice, dar acesta a fost prins intre sine", a declarat politistul. In urma loviturii, vasluianul a cazut intre firele liniei doi, situatie in care locomotiva si primele doua vagoane au trecut peste el. Angajatii CFR au sarit in ajutorul victimei, desprinzind cele doua vagoane. Vasluianul a fost transportat la Spital, fiind diagnosticat cu traumatism cranio cerebral. Pentru ca starea lui de sanatate s-a agravat medicii au decis sa il trimita la Bucuresti. "A fost trimis la Spitalul Floreasca cu traumatism cranian si de membre. Barbatul este in coma, prognosticul fiind rezervat", ne-a declarat dr. Mihail Cirstea, de la sectia ATI. Din primele verificari politistii au aflat ca Nelu Morosanu venea de la Mangalia, unde lucra ca ziler, si incerca sa ajunga acasa, de sarbatori. La Marasesti trebuia sa schimbe trenul deoarece aici este nod feroviar. Oamenii legii le atrag inca o data atentia calatorilor sa nu consume alcool in momentul in care calatoresc cu trenul pentru ca risca sa devina victime. Politistii trag un semnal de alarma deoarece si vineri seara un barbat a fost strivit de tren la iesirea din gara Focsani, sub pasarela spre Odobesti. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.