Ultima oră

Discotecile satesti stau in paza Domnului

Raluca Manolache
15 dec 2008 1224 vizualizări
Politistii au constatat ca patronii nu asigura paza petrecaretilor

Discotecile de la tara au fost scotocite de politisti, in noaptea de simbata spre duminica, in cadrul unei actiuni de prevenire si combatere faptelor antisociale. O armata intreaga de politisti, de la Biroul de Ordine Publica, Serviciul de Investigare a Fraudelor, dar si mascatii de la Departamentul Politiei de Interventie Rapida au descins dupa miezul noptii in trei discoteci din Faraoanele, Virtescoiu si Golesti. Astfel, petrecaretii au fost nevoiti pentru citeva minute sa "danseze" dupa cum le-au "cintat" politistii. La discoteca din Faraoanele politistii nu au avut foarte multe persoane de legitimat si de perchizitionat deoarece nu foarte multi tineri au ales sa se distreze aici. Dupa ce i-au verificat pe cei aproximativ 50 de petrecareti, mari amatori de manele, atentia oamenilor legii a fost indreptata catre administratorul discotecii. In urma controlului s-a constatat ca nu exista un plan de paza si nici personal calificat in acest sens. Aceasta a fost principala problema si la discoteca din Virtescoiu. In consecinta, daca petrecaretii au scapat basma curata, administratorii celor doua discoteci vor fi nevoiti sa se prezinte la politie in urmatoarele zile pentru a rezolva aceasta problema. Dupa plecarea trupelor, tinerii au continuat sa danseze ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat. Oamenii legii atrag atentia patronilor de cluburi ca vor continua astfel de actiuni si in perioada sarbatorilor pentru a monitoriza daca minorii sint serviti cu alcool sau daca au paza asigurata. Totodata se va urmari si daca sint respectate regulile generale de comert, inregistrarea veniturilor provenite din vinzarea biletelor de intrare, precum si existenta unei autorizatii pentru difuzarea muzicii in scop ambiental. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.